Реал Мадрид – Реал Сосьєдад: анонс матчу 19-го туру Ла Ліги

Прімера. 19-й тур
29 січня, 22-00. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Маріо Мелеро Лопес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Реал

“Реал” ідеально відреагував на поразку від “Барси” (1:3) у Суперкубку. Його перемоги над “Вільярреалом (3:2), “Атлетіком” (2:0) та “Атлетіко” (3:1) показали силу духу Мадрида, його зібраність та силу резерву.

Навіть коли одночасно вилетіли Васкес, Начо, Менді та Карвахаль, і обидва фланги оголилися, позицію зліва ідеально закрив Камавінга. У матчі з “Атлетіко” саме француз заробив для Савіча вилучення, яке визначило результат. Також у січні потужно включилися Асенсіо і Себальос – в обох влітку закінчуються контракти, і вони роблять все, щоб залишитися.

Словом, Мадрид знову знаходить вихід із майже безвихідної ситуації. Єдине, що насторожує – його перемоги важкі, нервові; з “Атлетіко” у четвер взагалі довелося бігати 120 хвилин, а це б’є по фізиці. Той же Бензема у свої 35 грає взагалі кожну хвилину. “Сосьєдад” точно мріє, щоб у “Вершкових” вичерпалися сили саме зараз, адже інші варіанти у басків не проглядаються. Мадрид у цій Ла Лізі набрав удома 17 очок (0 поразок), і статистика особистих зустрічей також на його користь.

Реал Сосьєдад

Що може протиставити цьому “Ла Реал”? Тільки сильну поточну форму та результати, трохи зіпсовані виїзними 0:1 від “Барселони” посеред тижня. Втім, а хто зараз не поступається каталонцям?

До того ж, “Сосьєдад” хоч і програв, але зробив це за 90 хвилин, а не 120 – тобто, він не так видихався. Та й взагалі, не грали баски погано на “Камп Ноу” – головна вина в поразці лежить на Браїсі Мендесі, який щосили заробляв вилучення добрих півгодини. Помутніння було, не інакше. При цьому гравець Браїс класний і напевно в Мадриді виправиться.

А от хто не виправиться, та й взагалі не зіграє, це Давід Сільва та Мікель Меріно – найкращий плеймейкер та найякісніший центрхав “Сосьєдада”, і це критично. Оярсабаль, Кубо та Субіменді зроблять, що можуть, але це не те. Без своїх лідерів баски займуть оборону глибше, ніж зазвичай, їх вертикальний рух м’яча постраждає. Одна надія на Серлота – його скидки та голи. Нагадаємо, “Реал” не пропустив лише у 4 турах із 17, а у норвежця вже 8 голів у 14 матчах. Він просто повинен підловити Рюдігера на черговій помилці.

“Реал Мадрид” – “Реал Сосьєдад”: статистика особистих зустрічей

У попередньому, чемпіонському сезоні “Реал” двічі легко перемагав “Сосьєдад” – 4:1 вдома та 2:0 на виїзді.

При цьому позаминулого сезону обидва матчі між командами закінчилися внічию, а в лютому 2020-го баски в Мадриді ефектно вибили “Вершкових” з Кубка короля – 4:3. Тобто, коли “Реал” слабкий, “Сосьєдад” цим користується.

Орієнтовні склади

Тут у обох команд немає добрих новин. “Реал”, як і раніше, не може розраховувати на Чуамені, Карвахаля, Менді, Васкеса; рецидив отримав Алаба; невідомий стан Родріго, який не зміг дограти дербі з “Атлетіко” у четвер.

У “Сосьєдада” ми вже згадали про Сільву та Меріно; також поза грою правий бек Горосабель, центрхав Гевара, новачки Садік та Шо. Всі вони мали б шанс на основу на “Бернабеу”, якби були здорові.

“Реал”: Куртуа – Начо, Мілітао, Рюдігер, Камавінга – Кроос, Себальос, Модрич – Вальверде, Бензема, Вінісіус

“Реал Сосьєдад”: Реміро – Елустондо, Субельдія, Ле Норман, Ріко – Браїс Мендес, Субіменді, Марін – Кубо – Серлот, Оярсабаль

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

29 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

33 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

35 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

38 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

40 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

42 хв. ago