Categories: Інше

Карло Анчелотті: Важко пояснити, чому погано граємо в першому таймі і добре – у другому

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті високо оцінив зусилля команди, яка здобула вольову перемогу в кубковому дербі проти “Атлетіко”.

Анчелотті задоволений виходом до півфіналу, але попереджає, що сезон для команди буде довгим та складним, повідомляє Marca:

– Це була дуже складна гра, “Атлетіко” провів чудовий матч – вони добре виходили з оборони, а Корреа і Грізманн були чудові між лініями. Але ми відреагували в другому таймі, і в підсумку все склалося добре – я втомився, але щасливий і думаю про наступну гру. “Атлетіко” добре володів м’ячем, нам довелося трохи потерпіти, темп матчу був низьким, але в мене не було причин злитися, як це було з “Вільярреалом”. Потім ми дуже добре почали другий тайм, уболівальники гнали нас уперед, і в підсумку ми зрівняли рахунок. Я завжди впевнений, що в нас є ресурси для поліпшення.

У другому таймі ми покращили гру скоріше завдяки менталітету, а не зміною стратегії – гравці стали вкладати більше енергії, і ці зміни призвели до підвищення якості. Хоча мені все одно ще важко зрозуміти, як команда, яка так погано грає в першому таймі, може так добре грати в другому. Але нам дуже багато дає лава запасних – я задоволений самовіддачею кожного і тим, що є гравці, які можуть зробити свій внесок. Ми знову зіткнулися з дуже сильною конкуренцією – повторюся, суперник був кращим до перерви, але ми переламали гру в другому таймі і дуже добре почали овертайм. Вінісіус провів дуже хороший матч, незважаючи на той інцидент раніше – він диригував грою, виконав багато важкої роботи, і гол став йому нагородою. Родріго забив фантастичний м’яч, причому дуже легко розібрався в досить складній ситуації, і це все з ахіллом, який його непокоїть. Він – дуже важливий гравець для нас. Модріча і Крооса мені дуже складно відправити на лаву запасних, але й тримати там Себальоса теж непросто – не можу сказати, чи награв Дані на вилучення, але от у випадку з Савічем, мені здалося, що друга жовта картка була явною. Взагалі, у нас доволі вимогливий сезон, ми граємо у всіх можливих турнірах, але повинні з цим справлятися. Повинні боротися і терпіти, не тільки у нас є травми, а й у всіх інших команд, з цим нічого не поробиш, ми просто повинні грати, – резюмував Анчелотті.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago