Categories: УПЛ

Юрій Бакалов: Пропозиція від Руху застала мене дещо зненацька

Новий директор Академії «жовто-чорних» Юрій Бакалов прокоментував своє повернення в «рухівську» сім’ю.

– Пропозиція від «Руху» застала мене дещо зненацька. Упродовж того часу, відколи я тут уже не працював, ми підтримували дуже хороші та дружні стосунки з усіма керівниками клубу, телефонували один одному, вітали зі святами.

Декілька днів тому генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин запропонував мені повернутися, дав певний час подумати. Я відчув, що це для мене цікаво, новий виклик, нова робота. Ви ж розумієте, що працювати практично тренером і директором Академії – це різні напрямки. Та й відповідальність трохи інша.

Я радий, що повернувся в «рухівську» сім’ю. Чесно кажучи, деяка недосказаність вийшла з того періоду, коли я вже працював у «Русі» головним тренером. Тому особливо довго не думав: надійшла пропозиція – дав добро, приїхав, поспілкувався, і тепер я тут.

Зараз мені потрібно трохи часу, щоби розібратися у всіх процесах. Так відразу не можу казати, що в роботі Академії «Руху» щось треба змінювати, додавати чи забирати. Бачу, що тут провели дуже якісну роботу, вибудували систему підготовки футболістів у різних вікових категоріях. Вибрали чіткий напрямок, куди рухатися, – і в тактичному плані, і в філософії, і у всьому іншому.

У процесі детальнішого ознайомлення з роботою Академії «Руху» хочеться додати і щось своє. Вважаю, що в мене для цього вдосталь досвіду. Я вже встиг поспілкуватися і з тренерами, і з керівництвом клубу, – зробив висновок, що в нас єдина думка в цьому напрямку. Думаю, що все вийде добре.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago