Вільярреал – Реал: анонс матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії

Кубок короля. 1/8 фіналу
19 січня, 22-00. Вільярреал. “Естадіо де ла Сераміка”
Арбітр: Ісідро Діас де Мера Ескудеро
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Вільярреал

“Вільярреал” переживає підйом – звичайна справа, коли набирає форму Жерар Морено. Саме рослий нападник зробив 1+1 в останній перемозі над “Реалом”; потім він же забив єдиний гол “Сельті” (1:1).

Після ЧС “Жовта субмарина” взагалі не програвала – 4 перемоги та 1 нічия. При цьому дещо насторожує відсутність “сухих” перемог у “Вільярреала” – давній бич Кіке Сетьєна все ще з ним, хоча поодинці і Альбіоль, і Пау Торрес, і Фойт цілком непогані, і навіть 40-річний Пепе Рейна не привозить навіть близько.

Оскільки “Підводники” нещодавно перемагали “Реал”, їм не треба шукати особливий рецепт для успіху з “Вершковими”. Вони зіграють як минулого разу – буде високий пресинг, багато активності, забігань за спину від вінгерів, загравання Морено. Травма Фойта попсує нерви праворуч у захисті, але це можна вирішити. Головне для “Вільярреала” – витримати високі швидкості. Останні матчі показали, що саме темпу найбільше боїться “Реал”.

Реал

Справа ж не тільки в поразці “Вільярреалу” (1:2). Ви бачили гру Суперкубка із “Валенсією”? А поразка від “Барселони”? У всіх матчах мадридці бігали повільніше за суперників.

Модрич втомився на ЧС, Кроос взагалі хоче закінчувати – причини на поверхні, але Анчелотті найняли не виправдовуватись, а шукати рішення, тому з “Вільярреалом” можливі круті зміни у складі. І захист, і півзахист треба добряче струснути. 13 турів із пропущеними голами з 16 – куди це годиться?

При цьому “Реалу” легко не буде, навіть якщо він дуже хоче перемогти. Поїздка за півсвіту в інший кліматичний пояс не минає безслідно. Награти нові зв’язки за два дні також не вдасться. Характер – ось єдине, що може врятувати. На голому класі цей матч не витягнути, адже й суперник далеко не дворовий.

“Вільярреал” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

Останній матч команд ми вже обговорили – там “Підводники” були просто сильнішими.

Загалом це норма для “Реалу” й “Вільярреалу” на “Ель Мадрігалі”. Востаннє Мадрид перемагав тут ще у лютому 2017-го. З того часу – тільки нічиї та поразки.

Орієнтовні склади

У “Реала”, як і раніше, не тренуються Лукас Васкес, Орельєн Чуамені та Давід Алаба, і якщо відсутність Васкеса пережити нескладно, то француз та австрієць – ключові виконавці; без них буде тяжко.

У “Вільярреала” проблеми на правому фланзі захисту, де травмовані і Фойт, і Феменія – це може “допомогти” блиснути Вінісіусу. Також поза грою лівий бек Педраса, резервний хав Ло Чельсо, а форвард Данжума полетів до Англії оформляти трансфер.

“Вільярреал”: Рейна – Куенка, Альбіоль, Пау Торрес, Альберто Морено – Капу, Парехо, Коклен – Чуквезе, Жерар Морено, Піно

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Начо, Менді – Вальверде, Камавінга, Себальос – Родріго, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

36 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

40 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

41 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

45 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

47 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

49 хв. ago