Михайло Мудрик з’явився на лондонському стадіоні у куртці Gucci та шарфі Louis Vuitton

Трансфер українського футболіста та гравця “Шахтаря” Михайла Мудрика до лондонського “Челсі” став найдорожчим в історії українського футболу і склав 100 мільйонів євро.

Спортсмен має відповідати своєму статусу, і Михайло це, схоже, добре розуміє. Хлопець із міста Краснодар, Харківської області, з’явився на трибунах стадіону “Стемфорд Брідж” у світлому костюмі від Nike, куртці Gucci (схожа на сайті бренду коштує близько 2 тисяч доларів) та з чорним шарфом Louis Vuitton на шиї (його приблизна вартість близько 500 доларів).

У вухах Мудрика ми також помітили сережки-цвяшки з прозорим камінням, мабуть, діамантами. До переходу до англійського клубу Михайло, схоже, ретельно готувався. Раніше спортсмен не був помічений із сережками у вухах. Втім, нічого дивного в бажанні трохи змінити імідж немає, адже багато топових гравців, ті ж самі Кріштіану Роналду або Девід Бекхем робили на старті своєї кар’єри те саме. Кріштіану і зараз виходить на поле з діамантами у вухах.

На стадіон “Стемфорд Брідж” Мудрик вийшов із прапором України на плечах. Гравця представили у перерві матчу, на якому “Челсі” зустрічалися з “Крістал Пелас”.

Чи побачимо ми Мудрика в лондонському світському суспільстві найближчим часом, поки що важко сказати, адже, очевидно, що амбітний спортсмен налаштований на роботу і нові досягнення. І мріє, як і Андрій Шевченко стати володарем “Золотого м’яча”.

До речі, нагадаємо, “Челсі” 2006 року віддав 43,8 млн. євро за Андрія Шевченка, а ще один український футболіст — Олександр Зінченко — перейшов із “Манчестер Сіті” до “Арсеналу” приблизно за 35 млн. євро. Боровся “Арсенал” і за Мудрика, але ці перегони виграв клуб “Челсі”.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

3 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

3 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

3 години ago