Categories: УПЛ

Юрій Вернидуб: Сподіваюсь, поповнення ще будуть

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував для пресслужби криворізького клубу підписання перших зимових новачків.

– Чи задоволені трансферною кампанією команди?

– Так, ми потихеньку починаємо поповнювати склад. Але є і втрати: Хобленко пішов в оренду до «Карпат», Зотько попросився, захотів піти. Ніхто не заперечував, тому Івана відпустили. Також пішов Ловріч. Щодо Волошина, то до кінця ще нічого не вирішено. Він поїде на збори з «Динамо», а потім покаже час.

Стосовно придбань, то ми, дійсно, непогано почали працювати у цьому році. Взяли непоганого центрального лівоногого захисника. Бескоровайний – молодий перспективний футболіст, який заявив про себе в Європі. Дуже розраховуємо на те, що він швидко увіллється у колектив та допоможе нам у другому колі.

Луньова усі прекрасно знають, й я, у тому числі. Також на нього розраховую. 24 роки – вік, коли себе потрібно показувати та йти далі. Сподіваюсь на те, що у «Кривбасі» він зробить крок вперед. Ну і третє придбання – Приходько. Криворізький футболіст, якого також усі добре знають. Він також зробить все, щоб зайняти місце у стартовому складі та принести користь «Кривбасу».

На цих підписаннях ми не зупиняємось, працюємо ще в деяких напрямках. Секрети розкривати не буду, але, сподіваюсь, поповнення ще будуть.

Максимович Назар

Recent Posts

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

6 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

8 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

11 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

14 хв. ago

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

17 хв. ago

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago