АПЛ. Брайтон Де Дзербі познущався над кризовим Ліверпулем

В АПЛ продовжується 20 тур. У центральній грі Манчестер Юнайтед переграв Манчестер Сіті. А ось один із переслідувачів манкуніанських клубів Ліверпуль вкотре зганьбився.

Брайтон – Ліверпуль 3 : 0
Голи: Марч, 47, Марч, 53, Велбек, 82.

Після серії з чотирьох перемог “червоні” поступились Брентфорду вже у новому році. Тепер же мерсисайдці не змогли нічого зробити із Брайтоном на виїзді.

Перед грою у Клоппа додалось проблем в нападі. До травмованих Діаса, Жоти та Фірміно в лазарет потрапив ще і Дарвін Нуньєс. Тому на гру проти підопічних Де Дзербі компанію Салаху склали Окслейд-Чемберлен на зимовий новачок Гакпо.

До перерви Брайтон був гострішим, але за голи взявся вже у другій половині матчу. Героєм зустрічі став хавбек Соллі Марч, який протягом шести хвилин оформив дубль.

Спочатку гравець відгукнувся на простріл Мітоми, випередивши Аліссона. А пізніше англієць вже реалізував момент на куті майданчика, завдавши ефектного удару в дальній кут.

У Клоппа банально не знайшлось ресурсу, щоб посилити гру в атаці, адже ані Кейта, ані Елліотт, ані Доак не змогли відквитати хоча б гол. А Марч продовжив знущатись з гостей та ще і оформив асист на Велбека за вісім хвилин до кінця зустрічі.

Таким чином команда Де Дзербі здобула третю перемогу в останніх чотирьох іграх і випередила у таблиці Ліверпуль, піднявшись на сьоме місце. А от мерсисайдці тепер всерйоз ризикують не потрапити в Лігу чемпіонів. адже відстань від топ-четвірки складає вже сім балів.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago