Categories: Трансфери

Сабо: Аби не сталось так, що Арсенал купив Мудрика, а він сидить на лаві запасних

Екс-тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками щодо переходу Михайла Мудрика в Арсенал.

“Напередодні я прочитав, що нарешті було досягнуто домовленості стосовно розміру компенсації за гравця. Однак це сьогодні. А завтра цілком може бути, що до цієї теми приєднається інший претендент – Челсі, який готовий буде заплатити більше. Знаєте, зараз, коли йде війна, не дуже красиво виглядає, що Шахтар торгується.

Дай Боже, щоб донецький клуб все ж продав футболіста, а сам Мудрик зумів гармонійно увійти до нового колективу. Адже умови в англійській Прем’єр-лізі зовсім інші, ніж у нас. Якщо він опиниться в Арсеналі, то навіть не знаю, як у цьому клубі себе проявить. Адже у складі “канонірів” грають збірники різних країн – зокрема, Бразилії, Аргентини. Михайлові буде дуже важко. Аби не сталося так, як вже бувало з деякими нашими гравцями за кордоном: його купили, а він сидить на лаві запасних.

Михайло – молодий хлопець, який має всі необхідні дані для футболіста: і швидкість, і вміння вправно володіти м‘ячем. Англійці купують його не просто так – вони за ним ретельно стежили ще тоді, коли Шахтар виступав у Лізі чемпіонів. До того ж він молодий за віком. От у Арсеналі і подумали: треба платити зараз, адже коли через рік чи два будемо Мудрика продавати, то він коштуватиме вже 100-150 мільйонів євро. Це – бізнес”, – сказав Сабо у коментарі UA-Football.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ переговори між Арсеналом і Шахтарем перебувають на фінальній стадії – представники “канонірів” вже прибули у Варшаву для закриття трансферу.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

10 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

40 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

44 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

52 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

53 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

56 хв. ago