Болонья – Аталанта: анонс матчу 17-го туру Серії А

Серія А, 17-й тур
9 січня, 21:45. Болонья. “Даль’Ара”
Трансляція: Megogo
Травмовані: Боніфаці, Арнаутович, Барроу, Зіркзеє, Де Сільвестрі – Муссо, Сапата, Демірал

“Болонья”

Тіаго Мотта даремно обурювався рішенням Альберто Санторо призначити пенальті у ворота “Болоньї” на 6-й хвилині. Лукумі заплів ноги Дібале у власному штрафному майданчику, і тим самим порушив правила. “Болонья” програла “Ромі” 0:1, хоча насправді не заслуговувала на поразку. Але не через суддівство.

Емільянці переграли римлян у багатьох ігрових аспектах: за кількістю відборів, володінням м’ячем, за кількістю створених гольових моментів… На останніх секундах зустрічі Абрахам врятував “Рому”, вибивши м’яч з лінії порожніх воріт – настільки “Болонья” притиснула свого суперника до своїх ворота в кінцівці.

Коротше кажучи, у 16 турі на “Олімпіко” відбулася класична перемога Моурінью. Але розчарування Мотти можна зрозуміти. Воно також посилилося з травмою Марко Арнаутовича, найкращого бомбардира команди та одного з найкращих бомбардирів усього чемпіонату. За останніми повідомленнями, австрієць вибув майже на місяць.

“Аталанта”

Перед матчем з “Аталантою” Мотта заявив, що настав час доступних гравців, натякаючи на резервістів. Теоретично з такою ж промовою міг виступити і Гасперіні: Дуван Сапата отримав третю травму з початку сезону, Луїс Муріель так і не набрав форму до початку 2023 року, в лазареті продовжують залишатися Муссо і Демірал, а Дзаппакоста кілька днів як повністю одужав після травми і лише набирає необхідні кондиції.

За таких обставин і на тлі трансферних чуток “Аталанта” готувалася до матчу з “Болоньєю”. Щодо трансферних чуток: якщо раніше йшлося про продаж тільки Маліновського та Бога, то тепер до Бергамо надійшла пропозиція на 40 мільйонів євро від “Ліверпуля” – за Теуна Коопмайнерса. Як це позначиться на грі нідерландця, сказати важко.

Максимович Назар

Recent Posts

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

24 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

28 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

37 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

46 хв. ago

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 години ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

2 години ago