Categories: Трансфери

Тайсон про босів Інтернасьйонала: Я розірвав контракт в Україні, залишив вагон грошей і все завершилося таким…

Колишня зірка Шахтаря Тайсон залишився розчарований президентом Інтернасьйонала – бразилець нещодавно покинув бразильський клуб.

“Я не хочу його бачити (президента Інтернасьйонала Алессандро Барселлоса – прим.) навіть пофарбованим у золото переді мною. У мене була хороша зарплата, хороший контракт в Шахтарі, і він щодня дзвонив мені, щоб я повернувся. В результаті я розірвав контракт в Україні, залишив вагон грошей, щоби приїхати сюди і все завершилося таким до мене ставленням.

Чоловіче, та я жив цим, я був фанатом на полі! Найбільше я хотів цього року стати чемпіоном. Я сказав хлопцям, якщо вони захочуть, то нехай зменшать мені зарплату, хай вони це зроблять. Я був готовий до цього і до того, щоб боротися за місце у стартовому складі. Але вони не захотіли цього, а я не буду так сильно принижувати себе.

Я пішов звідти і попросив їх подбати про гардеробників та масажисток. Сеу Джентіл, гардеробник, працює там уже 40 років. Ці люди не мали ані копійки призових. Ми, футболісти, були тими, хто сплачував їм бонуси. Я вираховував ці суми зі своєї зарплати, щоби віддати їм. Можливо, багато хто зараз не повірить тому, що я говорю, але це так.

Тайсон був ініціатором бунту гравців Інтернасьйонала? Вони скинули все на мене. У роздягальні сиділи 33 гравці й всі казали, що не збираються тренуватися, але все було приписано Тайсону. У президента забракло сміливості сказати на прес-конференції, що це не так. Хлопці підставили мене, як дитину. Все виглядало так, що це я зробив”, – поділився Тайсон в коментарі UOL Esporte.

Нагадаємо, колишній легіонер Шахтаря повернувся у свій рідний клуб в квітні 2021 року. Він відразу став одним із лідерів команди та невдовзі отримав капітанську пов’язку. Символічно, що останній матч за Інтернасьйонал став для Тайсона 200-м у футболці цього клубу.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

57 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

1 годину ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

1 годину ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

1 годину ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago