Вільярреал – Реал Мадрид: анонс матчу 16-го туру Ла Ліги

Прімера. 16-й тур
7 січня, 17-15. Вільярреал. “Естадіо де ла Сераміка”
Арбітр: Сесар Сото Градо
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Вільярреал

“Жовта субмарина” просто жахливо грала після призначення Кіке Сетьєна, але останнім часом справи пішли на лад. Справедлива, хоч і мінімальна перемога над “Валенсією”, підняла “Вільярреал” на звичне 7-е місце. Також команда уникла помилок у Кубку.

Повернення Жерара Морено, як і завжди, справило життєдайний ефект на атаку “Підводників”. Непогану форму у грудні демонстрували і фланги – Чуквезе та Піно. Тільки оборона далі кульгає, але це ж Сетьєн; у нього всі думки тільки про м’яч.

Імовірно, і з “Реалом” господарі спробують зіграти від себе; у крайньому випадку – влаштовуватимуть сеанси володіння м’ячем на 5-7 хвилин, щоб збивати темп. Мадрид має проблему праворуч у захисті, тому передач Парехо на хід Піно буде багато. Ну, і ще “Вільярреалу” важливо не дати “Реалу” багато бити, адже Пепе Рейна в 40 років уже не той, що у 25, а основний воротар “Підводників” Херонімо Рульї не зіграє через підготовку трансферу до “Аякса”.

Реал

“Реал” після ЧС виграв два матчі, але чемпіонського футболу не показав. Перемогу над “Вальядолідом” багато хто назве “суддівською” через пенальті на 82-й хвилині. Ну, а вимучені 1:0 на городі поле “Касереньо” – і поготів із серії “зрозуміти і пробачити”.

Чого не вистачало Мадриду у цих матчах? Насамперед, якісного руху м’яча; мозку, здатного керувати грою Очікується, що цей “мозок” повернеться в основу на “Ель Мадригалі” – звісно, йдеться про Луку Модрича. Ну, а інші компоненти успіху начебто на місці.

Деякі складнощі Анчелотті створить пошкодження Дані Карвахаля, якого доведеться міняти Васкесом, але це терпимо. “Реал” все одно переможе, якщо оборона нейтралізує Жерара Морено, а в атаці Вінісіус отримуватиме м’яч у ситуаціях 1 в 1. Так повелося, що команди Кіке Сетьєна – і “Бетіс”, і “Барса”, і зараз “Вільярреал” – залишають простір на своїй половині, і це робить їх вразливими для технічних флангів.

“Вільярреал” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди двічі розписали сухі нічиї – типовий почерк Унаї Емері, який завжди віддає перевагу синиці перед журавлем.

Ну, а якщо копнути глибше, то остання перемога “Реала” на “Ель Мадрігалі” датована далеким 2017 роком, коли долю матчу вирішив Альваро Мората. Давненько це було.

Орієнтовні склади

У “Вільярреала” не чекаємо у складі Рульї, який зайнятий переговорами, а також травмованих хавбеків Джованні Ло Чельсо та Франсіса Коклена.

У “Реала” Лукас Васкес підмінить травмованого Карвахаля, а більш втрат нема. Чутки про мікротравму Тібо Куртуа виявилися перебільшеними.

“Вільярреал”: Рейна – Феменія, Фойт, Пау Торрес, Альберто Морено – Капу, Парехо – Чуквезе, Баена, Піно – Жерар Морено

“Реал Мадрид”: Куртуа – Васкес, Мілітао, Алаба, Менді – Модрич, Чуамені, Кроос – Вальверде, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

24 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

55 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

58 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago