Categories: УПЛ

Ігор Дедишин: Лукас казав, що Блохін – просто божевільний

Колишній генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин поділився спогадами про екс-гравця львівської команди іспанського нападника Лукаса Переса.

В інтерв’ю сайту «Український футбол» Ігор Дедишин розповів про перехід одіозного іспанця Лукаса Переса із Карпат до київського Динамо.

«Лукаса помітив хтось із скаутів Динамо, але про перехід домовлялися особисто президенти клубів – Петро Дімінський та Ігор Суркіс. На жаль, у Динамо йому не вдалося заграти. Олег Блохін та Лукас Перес – обоє зі специфічним характером. Блохін – жорсткий тренер, вимогливий і дуже важливий».

За словами Дедишина, Блохін особисто не був зацікавлений у послугах Переса, тому іспанець не заграв у Динамо.

«Я підозрюю, можливо, Блохін був не в курсі, що беруть цього футболіста. Думаю, з ним не погодили трансфер Переса, тому він мав скептичне ставлення до нього. Він мав оренду терміном на рік, але ми домовилися з Динамо і повернули його достроково».

Колишній футболіст Карпат Михайло Кополовець, який грав із Лукасом у львівській команді, також висловився про невдалий період іспанця до Динамо.

«Блохін теж важка людина. На мою думку, якщо беруть футболіста в команду, то до нього потрібно знаходити підхід. Він мені потім казав, що Блохін просто божевільний і йому не подобається.

Я думаю, що це проблема Блохіна в тому, що він не зміг порозумітися з Лукасом. Талановиті люди з характером».

Нагадаємо, що Блохін був незадоволений фізичним станом Переса, про що розповів у квітні 2013 року.

«Лукас? А хто це такий? Я поки що поняття не маю про нього. Людина два місяці не тренувалася, її взяли спробувати, зараз вона працює з дублем, тренується індивідуально.

Який може бути конфлікт, якщо я людину не бачу? Конфлікт може бути в одному: гравець не має права диктувати умови тренеру».

Українським уболівальникам Лукас запам’ятався за виступами у Карпатах (2011-2014) та піврічною орендою у Динамо навесні 2013 року. За львівську команду іспанець провів 60 матчів, забив 15 м’ячів і зробив вісім асистів, а ось за основний склад біло-синіх не провів жодного поєдинку.

Нещодавно 33-річний Перес втретє став гравцем Депортіво, який виступає у Терсері (третій за силою дивізіон Іспанії). Раніше він також виступав за Райо Вальєкано, ПАОК, лондонський Арсенал, Вест Хем, Алавес, Ельче та Кадіс.

Максимович Назар

Recent Posts

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

6 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

10 хв. ago

УПЛ U19. Олександрія здобула перемогу над Лівим Берегом

В п’ятницю, 20 вересня, команда Олександра Карпова, в межах 7 туру чемпіонату юнацьких команд сезону…

1 годину ago

Джерело: Гравці Роми дуже незадоволені звільненням Де Россі

За інформацією Il Corriere dello Sport, гравці Роми розчаровані звільненням тренера Даніеле Де Россі, а…

1 годину ago

Відразу 5 гравців Руху подорожчали за версією Transfermarkt

Одразу 5 гравців "Руху" потрапили у список 15-ти футболістів УПЛ, які найбільше додали у трансферній…

1 годину ago

Тібо Куртуа: Я зігнав весь жир і додав м’язової маси

Голкіпер Реала Тібо Куртуа розповів про те, як травма змінила його підхід до фізичної підготовки.…

1 годину ago