Вальядолід – Реал Мадрид: анонс матчу 15-го туру Ла Ліги

Прімера. 15-й тур
30 грудня, 22-30. Вальядолід. “Хосе Соррілья”
Арбітр: Хосе Мунуера Монтеро
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Вальядолід

Поки зірки розігрували Кубок світу, “Вальядолід” підтримував форму спарингами. “Атлетік”, “Лілль”, “Крістал Пелас” – “Пусела” програла всім, зате, здається, підходить до “Реала” в тонусі.

У поточній Ла Лізі “Вальядолід” набрав 14 очок з 21 на своєму полі – це ще один плюс господарям. Ну, і по-третє відзначаємо їхнє вміння сповільнювати гру, робити її в’язкою та неприємною для суперників – “Бетіс” та “Сосьєдад” збрехати не дадуть.

У матчі з “Реалом” “Вальядолід” не дивуватиме – навіщо? Він випустить трьох жорстких опорних у центр; на фланги вийдуть Санчес та Плано, які дисципліновано обороняються. Тактикою буде тримати Мадрид якомога далі від воріт і при першій нагоді вантажити вперед. Контратакуючої феєрії не буде – “Вальядолід” забиває менше голу за 90 хвилин. Також малоймовірним є і розгром команди Пачети – востаннє таке траплялося на “Хосі Соррільї” ще в серпні.

Реал

“Реал” потрапив у міні-кризу перед чемпіонатом світу, внаслідок чого зараз відстає від “Барси” на два очки при виграному Ель Класіко. Вибору немає – треба надолужувати.

Карло Анчелотті каже, що Карім Бензема у гарній формі – це може стати підмогою. А ось величезне навантаження, яке випало на ЧС Модричу – це вже погано. Лука вважає, що готовий грати, але попереду у “Вершкових” Кубок та Суперкубок Іспанії. Все це 37-річний хорват не вивезе, а грати без нього для “Реала” завжди проблематично.

Добре, що це лише “Вальядолід” – тут може вистачити і майстерності атакуючого тріо. Вінісіусу і Родріго цілком під силу розтягнути по ширині будь-який “автобус”, а Карім забиває вирішальні голи, як ніхто. Головне для “Реала” – забити хоча б двічі, а то на оборону розраховувати складно після двох “сухарів” у 14 стартових турах.

“Вальядолід” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

“Вальядолід” провів минулий сезон у Сегунді, а ось у Ла Лізі-2020/21 “Реал” двічі його перемагав з однаковим рахунком 1:0. Це були важкі, в’язкі матчі – цілком у стилі “Пусели”.

Щодо останньої перемоги “Вальядоліда” над “Вершковими”, то вона датується далеким 2008 роком – тоді єдиний гол забив уругваєць Фабіан Каноббіо.

Орієнтовні склади

У “Вальядоліда” після ЧС лише одна важлива втрата – захисник Джавад Ель-Ямік отримав травму в матчі за Марокко і ще довго лікуватиметься.

У “Реала” всі здорові, але не всі досить свіжі, щоби виходити в старті. Так, преса прогнозує, що Модрич, Чуамені та Камавінга розпочнуть матч на лавці.

“Вальядолід”: Масіп – Фреснеда, Хоакін Фернандес, Хаві Санчес, Ескудеро – Кіке Перес, Агуадо – Іван Санчес, Меса, Плано – Вайсманн

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Вальверде, Себальос, Кроос – Родріго, Бензема, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago