Categories: Інше

Динамо евакуює футболістів молодших вікових груп до Польщі

Завдяки зусиллям керівництва школи “Динамо” та активній підтримці координатора з польського боку Алли Вігурської багато сімей футболістів клубу змогли розміститися на базі польських академій та продовжити навчання.

У місті Сосновець, на базі академії “Заглембе” зібралася команда U-12, яка складається з гравців 2010-го року народження, вже 12 футболістів та їхніх сімей заселилися і продовжили повноцінний тренувальний процес. З командою також перебуває їхній тренер, який зміг перетнути кордон, оскільки евакуював свою багатодітну сім’ю. Багато гравців цього віку з України також наразі вже шукають можливість приєднатися до своєї команди.

“Я хотів би висловити велику подяку всьому штату клубу “Заглебме” (Сосновець), співробітникам, які дали можливість нашим дітям продовжити повноцінне життя, і не лише футбольне. На даному етапі команда продовжує працювати у звичайному режимі, на початку квітня на нас вже чекають на турнірі у місті Лихень Старий.

Батьки займаються облаштовуванням свого побуту, і в такий спосіб ми зможемо виконати всю заплановану програму до кінця навчального року, а саме до літа. До цього часу ми дуже сподіваємось, що ситуація у нас вдома нормалізується і ми повернемося додому!”, – зауважив тренер “Динамо” U-12 Сергій Бондар.

Зазначається, що ще три гравці “Динамо” 2015 року народження також вже перебувають у Сосновці і тренуються з місцевою командою.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ліверпуль не відпустив Мохамеда Салаха на Олімпіаду

Один з найдорожчих футболістів сучасності, єгипетський нападник "Ліверпуля" Мохамед Салах не буде брати участь в…

21 секунда ago

У Бразилії запровадили національне свято на честь Пеле

Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва підписав указ про запровадження нового національного свята в…

11 хв. ago

Офіційно. Динамо підписало ще одного півзахисника Дніпра-1

Київське «Динамо» офіційно повідомило про підписання півзахисника «Дніпра-1» Валентина Рубчинського. Угода з 22-річним хавбеком розрахована…

12 хв. ago

Ротань оголосив список гравців, які вирушать на Олімпіаду-2024

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань оприлюднив список виконавців, які готуватимуться у складі нашої…

17 хв. ago

Захисника збірної Туреччини звинуватили у фашистському жесті під час матчу Євро-2024

Австрійський журналіст Міхаель Бонвалот звинуватив захисника збірної Туреччини Меріха Демірала у фашиському жесті під час…

21 хв. ago

WhoScored опублікував символічну збірну 1/8 фіналу Євро-2024

Стала відома символічна збірна 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2024 за версією порталу WhoScored.Читати далі

1 годину ago