Categories: УПЛ

Ворскла розповіла про бюджет на 2023 рік та трансферні плани клубу

Віцепрезидент полтавської Ворскли Олег Лисак поділився деталями фінансування клубу у прийдешньому році.

“Маємо меседж від нашого головного інвестора про затвердження бюджету на прийдешній рік. Всі команди зі структури Ворскли матимуть повноцінне забезпечення та всі умови для реалізації турнірних завдань наступного року. Варто зазначити, що у такий важкий час клуб за підтримки нашого почесного президента Костянтина Жеваго має змогу повноцінно жити й розвиватися.

Жіноча команда вперше в історії виступила в Лізі чемпіонів, зупинившись лише за крок до групового етапу. Що стосується чоловіків, то влітку ми втратили майже весь основний склад: Тамм, Ващук, Пуцлін, брати Тіллі, Кане, Якубу, Пешіч, Ранжел. І навіть попри це завдяки патріотам-українцям у клубі змогли гідно представити країну в єврокубках, лише за сумою двох зустрічей поступившись міцному клубу з традиціями – шведському АІКу. До того ж нам вдалося зберегти практично 100% молодіжної команди, що підживить основу вже найближчим часом.

Ми живемо тут і зараз, повинні орієнтуватися в просторі. Війна накладає важкий відбиток на всіх. Тож доведеться і нам дещо розвантажити відомість. Футболістам, які не стали основними за перше півріччя, клуб не створюватиме перепон у пошуках нових команд. Це дасть шанс проявити себе нашій талановитій молоді.

Нам вдалося активно попрацювати на трансферному ринку влітку. Тому не безпідставно розраховуємо на те, що головному тренеру Віктору Скрипнику вдасться якомога швидше використати весь наявний кадровий потенціал. Нікому зараз легко не буде. Коштовних трансферів також чекати не доводиться. Є бажання підсилити окремі позиції та усебічно сприяти розвитку вихованців”, – цитує Лисака сайт полтавців.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

19 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

28 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

30 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

37 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

46 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

49 хв. ago