Неймар написав зворушливе звернення до Тіте, якого звільнили з посади тренера збірної Бразилії

Нападник збірної Бразилії Неймар у соціальній мережі звернувся до тренера Тіте.

«До того, як ми зустрілися особисто, ми багато разів грали один проти одного і можу я сказати? Я думав, що Ви дуже набридливий! Тому що Ви збирали команду, щоб закрити мене, робили все, щоб виграти у мене, і навіть погано відгукувалися про мене. Але доля смішна, правда? Вона поставила Вас тренером, а мене вашим номером 10.

Я знав Вас як тренера і вже знав, що Ви дуже гарні, але як людина Ви набагато кращі! Ви зустріли мене та знаєте, хто я. І це те, що важливе для мене. Я пишу, щоб відкрито подякувати Вам за все: за всі настанови, які Ви нам дали, а їх було так багато.

Ви завжди будете одним з найкращих тренерів, які у мене колись були або будуть, і я завжди буду звеличувати Вас. У нас були чудові моменти, але в нас також були моменти, які завдавали нам сильного болю — і цей останній момент завдаватиме нам болю надовго. Ви заслуговували на цей титул, ми всі заслуговували на нього за все, що зробили, і за все, від чого відмовилися, щоб спробувати досягти нашої найбільшої мрії. Але бог цього не хотів, і ми стерпимо. Бог дав нам все!

Дякую, професоре Тіте, за все навчання! Якщо є фраза, яку я ніколи не забуду — це «розумно сильний», і нам доведеться бути дуже сильними у цей момент. Міцно обіймаю, дякую», — написав Неймар у своїй соціальній мережі.

Нагадаємо, після поразки від команди Хорватії (1:1, 1:3 за пенальті) у матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу – 2022 Тіте залишив посаду головного тренера збірної Бразилії.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago