ЧС-2022. Збірна Португалії прогнозовано поступилася Марокко в 1/4 фіналу

У матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу збірна Португалії поступилася Марокко.

емпіонат світу. 1/4 фіналу.

Марокко – Португалія – 1:0

 Ен-Несірі, 42

 Дарі, 70, Кеддіра, 90+2 – Вітінья, 87

 Кеддіра, 90+3 (друге попередження)

Марокко: Буну – Аттіят-Аллах, Ель Ямік, Саїсс (Дарі, 58), Хакімі – Амалла (Кеддіра, 65), Амрабат, Унахі – Буфаль (Абухляль, 81), Ен-Несірі (Банун, 65), Зієш (Жабран, 81).

Португалія: Кошта – Геррейру (Канселу, 51), Пепе, Діаш, Далот (Орта, 79) – Отавіо (Вітінья, 69), Невеш (Роналду, 52), Б. Сілва – Феліш, Рамуш (Леау, 69), Фернандеш.

Арбітр: Факундо Рауль Тельо Фігероа (Баїя-Бланка, Аргентина).

Стадіон: «Ель-Тумама» (Доха, Катар).

Удари (у площину): 9 (3) – 11 (3)
Кутові: 3 – 9
Офсайди: 2 – 2.

На старті матчу  Фелікс вистрибнув найвище за захисників суперника у штрафному майданчику та замкнув подачу зі стандарту – голкіпер марокканців парирував його удар. Через дві хвилини Ен Несірі відповів моментом, пробивши головою вище воріт португальців.

Далі воротам більше загрожували португальці. Геррейро в один дотик пробивав – його удар заблокував захисник марокканців. Потім Фелікс встиг першим на добивання, але не пробив юрбу гравців обох команд. А на 42-ій хвилині матчу було відкрито рахунок – м’яч влетів у сітку воріт у ворота Португалії. В одній з небагаточисельній атаці (португальці більше контролювали м’яч та більше завдали ударів) Ен Несірі ударом головою чудово замкнув передачу Аттіат-Аллаля.

Наприкінці першого тайму Фернандеш сильно пробивав, але каркас воріт врятував Марокко. А у наступній атаці Фернандеш у боротьбі з опонентом впав у штрафному майданчику суперника, але арбітр не призначив пенальті.

На 51-ій хвилині зустрічі отримав травму Невіш і замість нього вийшов Роналду. На 58-ій хвилині матчу Рамос з чудової позиції пробив повз ворота. Через шість хвилин Фернандеш пробив поруч зі штангою воріт марокканців.

На 83-ій хвилині зустрічі Фелікс отримав передачу-цукерочку на межі штрафного майданчика та пробив у ліву дев’ятку – голкіпер Боно у неймовірному стрибку парирував удар португальця. Через пару хвилин Боно потягнув удар Роналду.

У компенсовані хвилини зустрічі гравець Марокко Шеддіра отримав два попередження і його команда залишилася у меншості. Марокканці, граючи у меншості, могли подвоїти рахунок, але Абухлаль не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером португальців. Збірна Марокко змогла втримати переможний рахунок

Матч завершився з рахунком 1:0. Збірна Марокко стала третім півфіналістом турніру. У матчі 1/2 фіналу, який відбудеться 14 грудня, Марокко зіграє з переможцем пари Англія – Франція.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

53 хв. ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

60 хв. ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

1 годину ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

1 годину ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

1 годину ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

1 годину ago