U-21: кадрова ситуація у тбіліському таборі молодіжної збірної України

У суботу, 19 листопада молодіжна збірна України провела в Тбілісі перший із двох запланованих контрольних матчів, зігравши внічию з молодіжною командою Ізраїлю — 1:1.

А вже завтра, 21 листопада в Горі, що в 60 км від грузинської столиці, синьо-жовті проведуть спаринг із місцевою збірною. До речі, грузини перед цією грою залучили трьох виконавців національної команди, серед яких є й півзахисник Георгій Цітаішвілі — гравець, який належить київському «Динамо», а наразі на правах оренди виступає за польський «Лех».

Утім, нас більше хвилює кадрова ситуація в таборі української молодіжки, що, на жаль, має негативні моменти.

З ушкодженням прибув із шотландського «Гіберніану» Микола Кухаревич. Не зіграв він у суботу, не допоможе команді й у другому матчі.

Уже під час збору на тренуванні травмувався півзахисник «Інгульця» Данило Кравчук, а оборонець «Руху» Віталій Роман зазнав пошкодження носа в першому таймі поєдинку з ізраїльтянами. Обстеження, на щастя, не виявило перелому, але серйозна гематома завадить футболісту взяти участь у другій зустрічі.

Додамо також, що за домовленістю з клубами залишили табір команди захисник чеського «Словану» Максим Таловєров та півзахисник «Чорноморця» Максим Брагару.

Зважаючи на всі обставини, головний тренер молодіжної збірної Руслан Ротань довикликав двох гравців — півзахисника «Шахтаря» Кирила Сігеєва та нападника «Оболоні» Ігоря Краснопіра.

Матч Грузія — Україна відбудеться 21 листопада в Горі на Tengiz Burjanadze Stadium. Початок — о 18.00 за місцевим часом (о 16.00 — за київським).

Склад молодіжної збірної України перед матчем із Грузією

Воротарі: Яків Кінарейкін («Дніпро-1»), Денис Твардовський («Шахтар»), Кіріл Фесюн («Колос»).

Захисники: Ростислав Лях, Денис Слюсар (обидва — «Рух»), Мар’ян Фарина («Шахтар»), Денис Кузик («Колос»), Роман Якуба («Валмієра», Латвія).

Півзахисники: Іван Желізко («Валмієра», Латвія), Олексій Кащук («Сабах», Азербайджан), Максим Кучерявий («Сент-Джонстон», Шотландія), Марко Сапуга («Рух»), Денис Бунчуков («Серен», Бельгія), Артем Кулаковський («Ворскла»), Микола Михайленко («Зоря»), Кирило Сігеєв («Шахтар»).

Нападники: Данило Гончарук («Ллейда», Іспанія), Ігор Краснопір («Оболонь»).

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

32 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

36 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

38 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

40 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

48 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

52 хв. ago