Categories: Інше

Поворознюк: Всі рашики підуть на*уй за їхнім кораблем

Президент Інгульця емоційно розповів про робочі будні в умовах війни з Росією. На його думку, перемога українців – питання часу.

“Чи очікував, що буде велика війна? Звичайно, тільки дурний цього не відчував. Хто хоч трохи крутиться у бізнесі і стежить за подіями у світі, розумів – у цього, бл*дь, придурка Путіна рано чи пізно відключиться мозок. Саме це і трапилося.

Ще до нападу росіян ми почали готуватися до оборони. Я прекрасно розумів, що нам потрібно оборонятися. Багато людей мені казали: “Не напружуй обстановку”, а потім говорили: “Звідки ти все знав”. Але передчуття мене не підвело, ми готувалися. Де були танки на ремонті, ми їх забрали, де можна було спи*дити танк – ми спи*дили. Тепер закопалися у землю і готові зустрічати ворога!

Росіяни були у Баштанці. Це 50-70 кілометрів від нас. Живемо у режимі постійної напруги. Сирени сповіщають про повітряну небезпеку по десять разів на день.

Ми регулярно єб*шимо російських військових біля 1000 в день. Ця цифра може бути трохи меншою, бо усі їхні голодранці ходять по українських селах, просячи щось поїсти, бл*дь. Їхні солдати ворога їздять по базах і фермерських господарствах у пошуках соляри, щоб с’є*атися назад у Росію. Але їх усе одно наші пиз*ячать і беруть у полон.

На сьогодні ми так затарені зброєю, що нам, бл*дь, можна рік тримати кругову оборону з розрахунком, якщо підуть танки і авіація. Повірте, у нас все буде добре. З нашими героїчними людьми, з таким настроєм перемога буде точно за нами! І всі рашики підуть на*уй за їхнім кораблем”, – цитує Поворознюка Footboom.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 секунди ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

9 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

11 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

13 хв. ago