Categories: УПЛ

УПЛ. Динамо у меншості зіграло внічию з Колосом

В межах 13-го туру УПЛ Динамо не змогло обіграти Колос

УПЛ, 13-й тур.

Динамо Київ – Колос Ковалівка  0 : 0.

Вил: Д. Попов (Динамо) – 68хв друга жовта картка.

Динамо після трьох перемог поспіль підтягнулося одразу на п’яту позицію. До СК Дніпра-1 та Шахтаря все одно було далеко, однак у такому темпі кияни могли б повернутись у топ-3 до зими – і підопічні Мірчі Луческу, звісно ж, на це розраховували. Втім, для початку необхідно було переграти Колос у рідних стінах.

Ковалівці за шість останніх турів виграли лише раз, зазнавши трьох поразок, тож більшість вболівальників очікували на тріумф “біло-синіх”. Втім, не все сталося, як гадалося. У першому таймі Динамо хоч і володіло територіальною перевагою, але небезпечних моментів не створювало – всі 6 ударів проходили з далекої відстані й не стали гострими.

Лише постріл Циганкова зі стандарту метрів з 25-ти можна було назвати перспективним. Волинець парирував його, але більше для підстраховки. М’яч, ймовірно, пролетів би над поперечкою.

Найкращий атакувальний епізод створили футболісти Колоса. На 11-й хвилині вони скористалися грубою обрізкою Забарного, розігнавши контратаку 4-в-1 – Мякушко на дриблінгу пройшов двох суперників і викотив передачу під вривання на правий край штрафного. На щастя для киян, Сергій програв єдиноборство й не зміг завершити момент ударом.

Другий же тайм взагалі виявився катастрофічним. В перші 15 хвилин на полі взагалі нічого не відбувалося – виключенням стало лише вривання Оріховського на правий край штрафного з ударом у ближній кут. Бущан парирував.

Мірча Луческу вдався до замін. Окрім Гармаша, якого випустили по перерві, на 66-й хвилині гру освіжили Вівчаренко та Лонвейк. Втім, ще за дві хвилини головного тренера киян шокував Денис Попов, який пішов у жорсткий підкат проти Мякушка. У м’яч він не зіграв, отримавши жовту картку – а це була друга жовта!

Динамо залишилось у меншості. Це вже третє вилучення центрбека киян за останній місяць (два інших отримав Забарний). Неймовірно, але лише після цього господарі змогли створити реально гострі моменти.

Їх було небагато, але Колос не мав і таких. На щастя для ковалівців, найкращий з них якимось дивом запоров Лонвейк – після подачі Буяльського на лінію воротарського Гармаш скинув м’яч на дальню стійку, однак Джастін з метру примудрився пробити у небо!

Також пригадується щільний постріл Сидорчука з лінії штрафного. Волинець парирував. Чогось цікавшого Динамо не створило, тож фінальний свисток зафіксував сенсаційну нічию!

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago