Ла Ліга. Реал вдома переміг Бетіс

Поразка від “Райо Вальєкано” у попередньому турі поставила “Реал” у позицію наздоганяючого у чемпіонських перегонах, а тут втрачати очки вже ніяк не можна.

“Кадіс” – далеко не топ, але в минулих сезонах створював Мадриду безліч проблем, та й сьогодні теж легкої прогулянки у Королівського клубу не вийшло. Так, у нього був м’яч, але не було руху; були удари, але не було моментів. І так майже всі 90 хвилин.

Саме “Кадіс” першим створив гольовий шанс – це Еспіно пробив здалеку в поперечину. “Реал” дуже довго атакував стерильно, і лише перед перервою вибухнув довгоочікуваним голом. Едер Мілітао відзначився у другому матчі поспіль, але й навіс від Тоні Кроос треба відзначати. Так подати – мистецтво.

Другий тайм почався точно як перший – “Кадіс” створив гольовий епізод для Собріно, який відбив Куртуа, після чого “Реал” забрав м’яч і взагалі його не віддавав.

Моментів у “Вершкових” знову було небагато, але все ж таки ігрова перевага постійно зростала. Гості втомлювалися під тиском, у них просідала концентрація, і справа дивом не завершилася розгромом. Приміром, Вальверде випадково влучив у когось із захисників, розстрілюючи порожній кут. Також дивовижним ляпом відзначився Модріч.

А ось хто сьогодні не мазав, то це Тоні Кроос. У другому таймі він до асиста додав чудовий гол – німець упіймав з льоту м’яч метрів з 23-24.

Пізній гол Лукаса Переса після помилки Куртуа (Тібо, це точно ти?) нагадав нам про проблеми “Реала” з обороною, але інтригу не повернув, адже “Кадіс” банально надто мало часу проводив із м’ячем.

У таблиці перемога дозволила “Реалу” підібратися до “Барси” на відстань двох очок. “Кадіс”, у свою чергу, на ті самі два бали відстає від рятівного 17-го рядка. Для обох команд усі головні битви ще попереду.

“Реал Мадрид” – “Кадіс” – 2:1

Голи: Мілітао, 40, Кроос, 70 – Лукас Перес, 82

“Реал”: Куртуа – Васкес (Начо, 88), Мілітао, Алаба, Менді – Модріч (Камавінга, 85), Чуамені, Кроос – Вальверде, Родріго (Себальос, 82), Вінісіус

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago