Categories: УПЛ

Віктор Скрипник: Бажаю собі колись дочекатися, щоб суддя також сидів і пояснював свої рішення

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував поразку від «Кривбасу» (0:1) в матчі 12-го туру УПЛ.

— Сумбурна гра обох команд. Складно грати, коли дві червоні, два пенальті. Також у нашого суперника було вилучення. Суддівство я принципово не коментую, це їх рішення. І я бажаю собі колись дочекатися, щоб суддя також сидів і пояснював свої рішення. Я хочу теж послухати їх із задоволенням. Можу подякувати своїм хлопцям, які билися, хотіли зрівняти рахунок – шанси були. Також хочу привітати «Кривбас» з цією перемогою.

— Перед матчем ви довго спілкувалися з Юрієм Вернидубом. Якщо не секрет, про що говорили?

— Ми знайомі дуже довго. Говорили про ситуацію в країні, що у нас відбувається, звичайно, і про футбол. Але, коли граємо, ми – принципові суперники. Тому тільки можу побажати Юрію Миколайовичу надалі удачі та перемог.

— Ви розбирали «Кривбас». Чи зіграла команда суперника так, як ви очікували?

— Я, якщо чесно, не побачив, щоб «Кривбас» змінювався. Вони грають у свій футбол. І сьогодні вони грали так, як ми їх бачили напередодні. Але кожен матч – це нова історія. Сьогодні ми програли, але будемо боротися надалі і покращувати гру, виправляти помилки.

— Чого забракло, аби реалізувати чисельну перевагу в першому таймі? Чи задоволені ви діями своєї команди у цей проміжок часу?

— В той відрізок матчу я був незадоволений. Ми маємо грати спокійніше. Ми розуміли, що «висіли» на картках люди, але ми навіть не дограли до перерви, і склади вже були рівними. Змінювати гравця одразу після жовтої картки ще до перерви – це також занадто, я вважаю. Хочеться завжди покращення, втім не завжди ти виблискуєш одразу, потрібен час.

У нас були матчі, котрі ми краще проводили, і результат був інший. Але це не означає, що ми сьогодні повинні бути обов’язково на дві голови бути сильніше. Кожна нова гра – новий розподіл сил. Мікронюанси, які є в поєдинках, відіграють велику роль.

Ті ж стандарти, ті ж картки, ті ж вилучення, та ж перерва між тривогою. Ти готуєшся, потім на годину йдеш чекати, потім знову виходиш на поле – це все відображається на гравцях. Ще раз говорю: те, як ми провели кінцівку матчу, я можу лише подякувати своїм хлопцям. Але цього замало, щоби виграти.

— Наскільки емоційно вплинула на вашу команду пауза, викликана повітряною тривогою?

– Це вже не вперше, коли перериваються матчі. Не тільки у нас бувають паузи, багато команд так грають. Звичайно, це позначається на футболістах. Ти граєш як у хокеї: вийшов – перерва, знову зіграв – перерва. Це залишає свій відбиток, але це не та причина, через яку ми програли, — розповів Скрипник.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago