Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Рух розгромно переміг Львів

В межах 12-го туру чемпіонату юнацьких команд відбулося мале львівське дербі: Львів зустрічався з Рухом

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 12-ий тур.

9 листопада 2022 року. Львів, стадіон «Сокіл».

«Львів» U-19 – «Рух» U-19 (Львів) – 0:3 (0:3).

Голи: Ю.Михайлів, 19 (автогол); Слюбик, 24; Кітела, 28.

Попередження: Холод, 41; Русяк, 66.

Перший удар по воротах відбувся на 5-ій хвилині – Пастух у площину не влучив. Надалі дві перспективні стінки організували Кітела та Квасниця (удар заблокували захисники), а також Квасниця та Теслюк (воротар спіймав м’яч).

Футболісти «Руху» все більше тиснули на суперників, подали цілу серію кутових після непоганих підходів до штрафного майданчика, і це врешті-решт принесло плоди. Спочатку Федор подав із кута поля, Підгурський ефектно продовжив політ м’яча, а далі після декількох рикошетів м’яч від гравця «Львова» Юрія Михайліва залетів у ворота – 0:1

Невдовзі «жовто-чорні» розіграли ще один результативний стандарт – цього разу на передачу відгукнувся Слюбик, який вгатив м’яч у ворота, перебуваючи на дальній штанзі, – 0:2.

Особливо красивою вийшла комбінація, яка призвела до третього взяття воріт: Федор розрізною передачею знайшов на правому фланзі Пастуха, той одразу віддав передачу в середину на позицію центрального нападника, куди ввірвався правий захисник Кітела та зіграв, як вправний форвард, – 0:3.

Повівши з розгромною перевагою, «Рух» не збавив обертів. Після кутового у виконанні Федора Підгурський головою вдарив вище воріт, під час наступної атаки «рухівців» удар заблокували гравці «Львова», а згодом Квасниця скинув на Теслюка – сильний удар повз ворота. На перерву команди пішли за явної переваги номінальних гостей.

Коли футболісти вже готові були виходити на другий тайм, оголосили повітряну тривогу. Тож перерва протривала майже дві години.

Перший удар у напрямку воріт «Руху» вдався гравцю «Львова» Танчаку лише на 50-ій хвилині – невлучно. На це «жовто-чорні» відповіли цілою серією моментів. Після удару Бендери воротар з-під поперечки витягнув м’яч. Квасниця віддав на Теслюка, той вийшов майже сам-на-сам, але воротар «Львова» опинився першим на м’ячі. Після кутового Холод головою пробив вище воріт. Підгурський наважився на сильний удар з-за меж карної зони – воротар витягнув із кута воріт. Квасниця відгукнувся на простріл із лівого флангу – м’яч пролетів поруч зі стійкою.

На 80-ій хвилині здійснив чудовий сейв уже воротар «Руху» Герета, який відбив м’яч після удару Юрія Михайліва зі штрафного, який призначили неподалік штрафного майданчика «Руху». На компенсованих арбітром хвилинах «рухівці» могли забивати четвертий гол, однак «синьо-золоті» буквально винесли м’яч із порожніх воріт.

Однак, попри всі намагання, на табло залишився рахунок першого тайму – а це впевнена перемога 3:0 і подальше лідерство в турнірній таблиці підопічних Віталія Пономарьова.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

1 годину ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago