Categories: УПЛ

Олександр Кучер: В першу чергу подякувати своїм футболістам, адже вони за шостий день грають вже третій матч

Головний тренер «Дніпра»-1 оцінив перемогу над «Колосом» (3:1), поділився думкою про хет-трик Артема Довбика та зазначив, що ніколи раніше не грав за такого календаря.

«Дуже емоційна гра була. Команда суперника була дуже агресивно налаштована, було багато боротьби і фолів. Але у тому графіку, в якому ми граємо, хочу у першу чергу подякувати своїм футболістам, адже вони за шостий день грають вже третій матч. Я, мабуть, ще ніколи не бачив такого календаря. Але нічого, ми будемо грати.

Звичайно, що є травмовані і є певний осад від перемоги, адже ми знову втратили гравця, тим більше, що у нас зараз кожен футболіст на рахунку. Так що будемо відновлюватися і готуватися далі. Сьогодні, повторюся, було багато емоцій. Ми непогано виглядали, контролювали м’яч, не дивлячись на те, що суперник нас постійно пресингував і шукав наші помилки. Але ми вистояли і здобули заслужену перемогу.

Суддівство? Я вважаю, що не треба дуже коментувати суддівство, тому що це футбол і емоції. Тут треба спокійно сідати і дивитися гру. А так – це емоції, адже кожен прагне перемогти і завжди хтось буде незадоволений. Так що не бачу тут ніяких проблем.

Артем забив тричі – молодець, але він не один грає. У нас є команда і не важливо, хто саме забиває. Треба здобувати перемоги у кожній грі. Забив Артем – молодець! Заб’є хтось інший – теж молодець! Перемагає команда, перш за все. Якщо ми і далі будемо грати із таким настроєм, будемо на полі однією командою, то у нас і далі будуть хороші шанси перемагати», – сказав Кучер.

«Дніпро-1» очолює турнірну таблицю УПЛ, маючи в активі 28 очок після 10-и зіграних матчів.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

9 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

11 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

13 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

18 хв. ago