Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Колос переміг СК Дніпро-1

В межах 12-го туру чемпіонату юнацьких команд Колос здобув впевнену перемогу над Дніпром.

УПЛ U-19, 12-й тур.

«Колос» (Ковалівка) – «Дніпро-1» (Дніпро) 3:1

Голи: Канаєв, 19, Кузик, 61, Іродовський, 85 – Лебедєв, 74

Попередження: Кривенко, 73 – Хан, 55, Терещенко, 83

«Колос»: 31.Пахолюк, 21.Ставничий-к (17.Кривенко, 46), 13.Канаєв, 26.Биков, 14.Безручук, 18.Поправка, 10.Іродовський (24.Шалабай, 89), 8.Криворучко, 9.Кузик (7.Гусол, 67), 67.Данилюк, 11.Тутєров (27.Дубовик, 89).
Запасні: 25.Друі, 2.Шершень, 6.Дзюба, 15.Денисенко, 99.Ковальов.

Старший тренер – Олександр Поздєєв.

«Дніпро-1»: 1.Кінарейкін, 4.Щекотилін (17.Кілик, 60), 5.Терещенко, 3.Гаража, 7.Свистун, 18.Лебедєв, 8.Хан (16.Єршов, 60), 19.Мельниченко-к (9.Шолупець, 65), 24.Гаджиєв, 21.Гомес (22.Жданов, 52), 14.Голуб (10.Матюшенко, 65).
Запасні: 12.Крапивцов, 27.Березанський.

Старший тренер: Геннадій Щекотилін.

“Колос” активніше провів перший тайм і цілком заслужив на той результат, з яким команди пішли на перерву. Успіх ковалівцям приніс стандарт, а саме кутовий. Після навісу з лівого флангу, Безручук головою переправив м’яч на дальню штангу, яку чітко замкнув Канаєв.
В першому таймі у нашої команди було ще кілька непоганих нагод для збільшення рахунку, так само як у суперника і його зрівняти, але більше голів забито не було.

На другий тайм Олександр Поздєєв був змушений зняти з гри капітана В’ячеслава Ставничого, через участь його у завтрашньому матчі перших команд. Замість Ставничого вийшов Кривенко, який зайняв місце на правому фланзі оборони, а в центрі пару Канаєву склав Поправка, який починав гру саме справа в захисті.

Суперник був активнішим на початку другого тайму, намагаючись, певно, швидко зрівняти рахунок аби не відкладати цю справу, як кажуть, в довгий ящик. Вони щільно обклали ковалівців кутовими, деяки з яких були доволі небезпечними. В цій ситуації “Колосу” вдалось забити другий, такий важливий, другий мяч у цій грі. Данилюк на 61-й хвилині втік на своєму правому фланзі в контратаці і нарешті виконав зрячу передачу на партнера, і фактично вдвох Тутєров та Кузик занесли м’яч у ворота суперника. Врешті, як з’ясувалось пізніше, вирішальний додик був все ж таки за Романом Кузиком.

“Дніпру-1” так вдалося забити свій гол за допомогою стандарту. Штрафний удар реалізував Лебедєв, який класно перекинув нашу стінку і поцілив прямо у дев’ятку воріт Пахолюка. Фактично одразу “Колос” мав повернути собі перевагу у два м’ячі, але кращий бомбардир команди Тутєров не реалізував чудову нагоду. Тепер кінцівка матчу автоматично ставала нервовою, адже ціни помилки з будь-якого боку могла стати вже вирішальною у цьому матчі.

І все ж таки хлопці зуміли забити третій гол та трохи знизити градус напруги та нервів у кінцівці цього матчу. Красень-гол на 85-й хвилині забив Дмитро Іродовський.

Максимович Назар

Recent Posts

Блогер – про Герреро та Себальоса у грі з Ворсклою

Блогер Михайло Смоловий оцінив гру новачків «Динамо» Едуардо Герреро та Брайана Себальоса у матчі з…

1 хв. ago

Вінісіус Тобіас: Реал і Шахтар два по-своєму великі клуби

Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас в інтерв'ю клубній пресслужбі "гірників" згадав про період своїх виступів за…

30 хв. ago

Енцо Мареска: Зараз Мудрик не грає, але це не означає, що він не буде грати в майбутньому

Головний тренер «Челсі» Енцо Мареска поділився думкою щодо перспектив вінгера команди Михайла Мудрика збільшити кількість своїх ігрових хвилин. Читати…

34 хв. ago

Різник увійшов до символічної збірної першого туру ЛЧ від SofaScore

Аналітичний портал SofaScore опублікував свою версію символічної збірної першого туру основного раунду Ліги чемпіонів.Читати далі

44 хв. ago

УЄФА оголосив ім’я найкращого футболіста тижня в Лізі чемпіонів

Півзахисник "Баєра" Флоріан Вірц став найкращим гравцем Ліги чемпіонів за підсумками першого ігрового тижня.Читати далі

52 хв. ago

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 години ago