Categories: Інше

Олег Лужний: Я вступив до територіальної оборони. Ситуація дуже напружена

Колишній тренер “Динамо” Олег Лужний вступив до територіальної оборони, щоб боротися з російською агресією.

В інтерв’ю Mirror, 53-річний спеціаліст розповів, чому вирішив воювати з окупантами.

“Обстріляють і руйнують цілі міста та селища. Патрік Вієйра та Жиль Гріманді дуже стурбовані і запропонували свою підтримку.

Як і всі віддані українці, я знаходжуся в Україні, де всі наші люди захищають Батьківщину. Я вступив до лав територіальної оборони.

Ситуація дуже напружена, сирена лунає три-чотири рази на день, також вночі. Людям доводиться швидко тікати у бомбосховища, жінки з маленькими дітьми, які не розуміють, що відбувається, вони налякані.

Обстріляють і руйнуються цілі міста, люди залишаються без газу, світла, води та їжі. Але наша нація як ніколи єдина. Ми не здамося, кожен намагається допомогти якнайкраще.

Я підтримую всі санкції проти РФ. Люди, які займаються спортом, є частиною нації. Коли нація обирає президента, вона також несе відповідальність за дії обраного президента. Якщо вони мовчать – значить, підтримують те, що зараз відбувається: вторгнення в мирну країну.

Російські спортсмени можуть і повинні говорити зі своїм президентом, щоб зупинити війну. Бомбити мирних людей у ​​21 столітті, які не зробили ніякої шкоди Росії? Це не вкладається у голові.

Те, що роблять росіяни – це велика загроза не тільки для України. Українська армія, наші герої, ми зараз захищаємо всю Європу. Впевнений, що всі мої колишні одноклубники стурбовані поточною ситуацією. Єдине, що у них немає мого нового мобільного телефону.

Дуже вдячний своїм одноклубникам, які мене підтримують. Я надзвичайно вдячний і пишаюся нашими воїнами, які нас захищають! Вдячний нашому Президенту Володимиру Зеленському, який так віддано стоїть за Україну та наш народ”, – сказав Лужний.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

11 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

13 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

16 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

18 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

20 хв. ago