Categories: Перша ліга

Перша ліга. Прикарпаття вирвало перемогу в Буковини

У стартовому матчі одинадцятого туру Першої ліги зустрічалися “Прикарпаття” та “Буковина”.

Обидві команди у минулому турі програли, але післясмак був різний. “Буковина” до 80-ї хвилини навіть вигравала у “Карпат”, а “Прикарпаття” розгромно поступилося “Ниві” – 0:4.

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, але до гольових моментів справа не доходила. Ударам Цюцюри і Писка не вистачало точності. Після активного старту від підопічних Рипана гра вирівнялася. Вся основна боротьба точилася у центрі поля, а конструктива було обмаль. Це була типова зустріч команд, які переживають не найкращі часи. Проте, чи можна було сподіватися на яскравий футбол від суперників, які забили найменше у групі ( 13-ть голів на двох)? До перерви жодного удару у площину воріт не було.

Відразу після перерви першого акцентованого удару по воротам завдав Сондей, але без проблем для Степаненка. Господарі володіли ініціативою, але у заключній третині поля у підопічних Рипана мало що не виходило. Після стандарту небезпечно пробивав Барчук, але Степаненко у стрибку все ж досягнувся до м’яча.

На 64-й хвилині “Прикарпаття” все ж відкрило рахунок. Сондей навісив зі штрафного, Цюцюра скинув на Тітаєвського, а Микита переправив м’яч у сітку – 1:0. Наполегливість допомогла господарям відзначитися. Досить несподівано через сім хвилин гості відігралися. Іван Пець наважився на удар метрів з 18-ти і фортуна посміхнулася гравцю “Буковини” – 1:1. Обмаль моментів, але голи нам команди подарували.

Наприкінці зустрічі команди додали в активності, але вирвати перемогу пощастило господарям. Після рикошету від захисника м’яч опинився у Цюцюри і капітан “Прикарпаття” пробив повз голкіпера – 2:1. Перша за чотири тури перемога “Прикарпаття”. До того ж, лише вдруге у сезоні іванофранківці забивають більше гола.

VBET UA Перша ліга. 11-й тур

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Буковина” (Чернівці) 2:1

Голи: Тітаєвський (64), Цюцюра (88) – Пець (71)

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

2 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

2 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

2 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

2 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

2 години ago