Categories: Єврокубки

Реал – Селтік: анонс матчу Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів 2022-23. Група F. 6-й тур
2 листопада, 19.45. Іспанія Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”.
Де подивитися: MEGOGO , Volia TV
Дискваліфіковані: немає
Травмовані: Карл Старфельт, Каллум Макгрегор (обидва – “Селтік”)

Реал

Команда Карло Анчелотті достроково вирішила питання свого виходу до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але поки що не забезпечила собі перше місце у групі. Минулого тижня, маючи суттєві кадрові втрати, “бланкос” поступилися 2:3 на виїзді “РБ Лейпциг”, який здобув уже три перемоги поспіль і впритул наблизився до чемпіона Іспанії, але не оминув його. Так що доля лідерства в квартеті, як і раніше, в руках “Реала”, якому всього лише потрібно обіграти будинки головного аутсайдера групи F.

Лідирують “бланкос” і в іспанській Ла Лізі, проте відрив від “Барселони” тепер становить лише одне очко. А все через зовсім необов’язкову осічку, що сталася минулими вихідними на “Сантьяго Бернабеу”, куди заїхала скромна “Жирона”. Господарі грали якось надто самовпевнено, і вже в першому таймі були близькі як мінімум до двох пропущених м’ячів, але Валері трошки не влучив у кут воріт після подачі з флангу, а Янхель Еррера з вигідної позиції засадив у перекладину.

У середині другого тайму Віні Жуніор все ж таки вивів мадридців уперед, але незабаром у їхні ворота був призначений дуже сумнівний пенальті, який реалізував Крістіан Стуані. Наприкінці зустрічі Родріго забив другий гол каталонцям, але це взяття воріт арбітри вирішили скасувати, прийнявши бік аутсайдера у спірній ситуації. Це вже друга у поточному чемпіонаті безглузда втрата очок “Реалом” на “Сантьяго Бернабеу”. Вперше це сталося з лідером Ла Ліги після нещодавньої міжнародної паузи, коли команда Анчелотті не змогла за подібних обставин дотиснути “Осасуну”, а Карім Бензема не реалізував пенальті за рахунку 1:1.

“Селтік”

Команда Ангелоса Постекоглу, будемо відвертими, провалила поточну єврокубкову кампанію, і вже за тур до завершення групового етапу Ліги чемпіонів немає жодних шансів навіть на перехід до Ліги Європи. “Кельти” у першому турі програли вдома 0:3 “Реалу”, потім двічі з різницею у два м’ячі поступилися “РБ Лейпцигу”, і лише з донецьким “Шахтарем” чемпіону Шотландії вдавалося набирати очки, проте дві нічиї 1:1 – явно не той результат, на який розраховували вболівальники клубу із Глазго. В обох поєдинках з “Гірниками” команда Постекоглу начебто мала ігрову перевагу, створила більше гольових моментів, проте не змогла перемогти. Обидва рази “Кельтам”, до речі, забивав Михайло Мудрік, від якого все просто захоплено Туманним Альбіоном.

На противагу невдачам у Лізі чемпіонів у чемпіонаті Шотландії справи у “Селтіка” дуже непогані. Щоправда, перед вересневою міжнародною паузою “біло-зелені” несподівано програли на виїзді “Сент-Міррену” (0:2), проте до того здобули шість перемог, включаючи розгром “Рейнджерс” з рахунком 4:0 в Олд Фірм Дербі. Зараз же у “Кельтів” активна серія з п’яти поспіль перемог у Прем’єршипі, крайню з них вони здобули минулими вихідними, обігравши в гостях 3:0 “Лівінгстон”. Перший і переможний гол забив нападник Кіого Фурухасі, невдовзі після перерви Грег Тейлор подвоїв перевагу “Селтіка”, а наприкінці зустрічі Жота влучним ударом відзначив своє повернення після травми.

Цікаві факти

  • Безвиграшна серія команди Реал у рамках Ліги Чемпіонів складає 2 матчі
  • Забивна серія команди Реал у рамках Ліги Чемпіонів складає 11 матчів
  • Серія матчів у рамках Ліги Чемпіонів, в яких команда Реал пропускає голи, складає 3 поєдинки
  • Безвиграшна серія команди Селтік у рамках Ліги Чемпіонів складає 8 матчів.
  • Серія матчів у рамках Ліги Чемпіонів, у яких команда Селтік пропускає голи, складає 8 поєдинків.
Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago