Categories: Єврокубки

Георгій Судаков – про матч з Лейпцигом: Найважливіша гра в моєму житті

Хавбек Шахтаря Георгій Судаков поділився очікуваннями перед матчем 6 туру ЛЧ проти РБ Лейпциг.

– Георгію, як команда готувалася до гри? І чого ти чекаєш від завтрашньої зустрічі?

– Ми мали дуже важку гру з Олександрією, з повітряною тривогою. Насамперед це ментально складно, але, вважаю, ми продемонстрували гарну гру. Хлопці втомились, а я мав більше часу для відпочинку. Як уже Містер сказав, дуже важко, адже в нас що три-чотири дні переїзди – літак, автобус, у якому їдемо по шість годин.

Особисто мені дуже важко: я останні півтора місяця живу без родини, не бачу своєї дитини. Це, передусім, психологічна втома. Однак завдяки міцній ментальності, сильній команді, колективу ми готуємося до кожного матчу на максимум, віримо в себе, свою команду, у кожного з нас. Ми готові боротися від першої до останньої хвилини й від першого до останнього матчу.

– У нещодавньому інтерв’ю Валерій Бондар сказав, що Судаков і Бондаренко – найбільш недооцінені гравці в пресі Шахтаря. Як оцінюєш свою роль у команді та чи можна сказати, що матч із Лейпцигом – найважливіша для вас гра?

– Щодо недооцінки. Я вважаю, якщо люди дивляться футбол і справді на ньому розуміються, то вони не мають недооцінки. Хоч багато людей, які просто заходять на сайт, дивляться, хто забив гол, і про нього говорять. У нас зараз є наша зірка – Михайло Мудрик. Про нього багато говорять, пишуть і, може, дещо не враховують нашої роботи. Однак я не можу когось виділити – у нас дуже сильна команда, і якщо хтось один випаде, то станеться збій нашого “організму”, дуже важко буде.

Для нашої команди кожен гравець є важливим – не має значення, на заміні він або в стартовому складі. На всіх розраховують і всім довіряють. Що ж до важливості матчу, то я у своїй кар’єрі ще не стикався з тим, що можу вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Але я – молодий гравець, і в мене все йде поетапно. Що пів року-рік є відрізки, коли граю важливі матчі. І якщо говорити про сьогоднішній етап, то, так, це зараз найважливіша гра в моєму житті, – цитує Судакова офіційний сайт Шахтаря.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

1 годину ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago