Categories: УПЛ

УПЛ. Дніпро-1 мінімально переміг Чорноморець

Дніпро-1 здобув мінімальну перемогу над Чорноморцему межах 10-го туру УПЛ.

Матч завершився з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив Олександр Піхальонок.

Чемпіонат України – УПЛ
10 тур, 30 жовтня

СК Дніпро-1 – Чорноморець 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 – 23 Піхальонок.

Поп: Сваток, 20, Сарапій, 72 – Бадібанга, 40, Гладкий, 43

«Дніпро-1»: Валеф – Бузанелло, Сарапій, Сваток, Адамюк, Амаш (Когут, 78), Бабенко, Рубчинський (Логінов, 90), Піхальонок (Балулі, 85), Назаренко, Довбик.

Запасні: Рибак, Юрчук, Кінарейкін, Кононов, Гомес.

«Чорноморець»: Непогодов – Єрмаков, Джеймс, Селін (Салюк, 74), Путря (Штогрін, 85), Кравченко, Політило (Кубемба, 85), Брагару, Бобко (Плакса, 85), Бадібанга (Наумець, 43), Гладкий.

Запасні: Варакута, Білий, Кузик, Литвиненко, Суханов, Петько, Даскалиця.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

У підопічних Олександра Кучера до цього поєдинку була рекордна 14-матчева безпрограшна серія в УПЛ. Безперечно, вони прагнули її продовжити. В Чорноморця були інші бажання – колектив Романа Григорчука цього сезону ще не вигравав (3 нічиї, 5 поразок), тож прагнув це змінити.

Перевага протягом усього першого тайму була на боці номінальних господарів. Так, вже на 1 хвилині Довбик міг відкривати рахунок, але після його удару м’яч влучив у стійку й відлетів у поле. Забити вдалось на екваторі. Бусанелло зробив перехоплення, просунувся до штрафного і віддав на Піхальонка. М’яч після удару Олександра з рикошетом залетів під поперечку! Кількома хвилинами пізніше той-таки хавбек збірної України бив у дальній кут – поруч зі стійкою.

Чорноморець не мав настільки гострих моментів. Пригадати можна хіба що забіг Селіна лівим флангом і точну подачу на голову Гладкому, який не влучив у кут. Олександр, до слова, проводив 450-й матч на клубному рівні у всіх турнірах.

З роздягальні надзвичайно зарядженим вийшли дніпряни і мали низку нагод відзначитись. Ну дуже активним був Довбик. Небезпечно прострілював з флангу, вдруге за матч влучив у стійку й ефектно обіграв двох оборонців, хоч пробив вище. Чудовий шанс забити мав і Назаренко, який теж перевірив каркас воріт на міцність. Амаш же бив потужно, але повз.

Чорноморцю, якому потрібно було відіграватись, було дуже важко зачепитись за м’яч. Про якісь моменти годі й говорити. Як наслідок, невиразна гра й загалом 40 поразка Григорчука на чолі “моряків”.

Перемога дозволила СК Дніпро-1 зміцнити лідерство. Тепер перевага над Шахтарем складає 5 пунктів, хоч “гірники” і мають матч у запасі. Чорноморець всього з трьома очками залишився на останній сходинці турнірної таблиці УПЛ.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago