Шахтар втратив лідера перед матчем життя в Лізі чемпіонів

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч розповів про пошкодження Олександра Зубкова перед грою з РБ Лейпциг у Лізі чемпіонів та повідомив про стан ще двох травмованих гравців.

“До травмованих Коноплі та Шведа приєднався Зубков? Протягом гри ми могли заслужити перемогу, водночас і Олександрія показала, що грає в гарний, небезпечний, швидкий футбол, – результат є закономірним. Мене більше турбує травма Зубкова, адже кожному тренеру хочеться, щоб усі футболісти були здоровими й готувалися до наступної гри.

Конопля та Швед мають певні проблеми, і зараз у нас з’являється проблема. Тепер ми змушені думати, ким замінити Олександра. Він смикнув задню поверхню стегна, і коли таке відбувається миттєво, це на довгий час і це не спазм.

Коли повернуться Швед та Конопля? Подивимось. Конопля завтра спробує потренуватися, однак чи зникне біль? Позитивна динаміка є – подивимось на нього в контактному тренуванні: чи зможе витримати темп, щоб розуміли, чи можемо розраховувати на нього в грі проти РБ Лейпциг.

А Швед уже деякий час має проблеми з пахом, і динаміка відновлення в нього не така. Очеретьку також потрібно ще кілька днів, аби повернутися. Шкода, що два корисні лівоногі вінгери, які підходять під нашу модель гри, зараз не з командою”, – наводить слова Йовічевіча офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, “гірники” вже 2 листопада зустрінуться з РБ Лейпциг у битві за другу путівку до плей-офф Ліги чемпіонів. Наразі Шахтар має 6 очок, тоді як у німців 9 пунктів, тож українську команду влаштує лише перемога

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago