Categories: УПЛ

Суркіс розкрив джерела фінансування Динамо і відповів на критику ультрас

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про своє ставлення до активних фанатів команди, які регулярно критикують його і головного тренера Мірчу Луческу.

– Ультрас Динамо продовжують протестувати, розганяючи теми “Динамо без Луческу” та “Динамо без Суркісів”. Що ви можете їм відповісти?

– Я нікому нічого не хочу відповідати. Я поважаю всіх ультрас та вболівальників нашого клубу. Багато ультрас Динамо воюють. Я бажаю, щоб вони повернулися здоровими і продовжували мене сварити. Бо без критики прогресу не буде.

Але треба відокремлювати критику від огульної критики. “Динамо без Суркісів”? Добре, запропонуйте тоді альтернативу. Я подивлюся, хто готовий взяти на себе таку ношу.

Футбол – це дотаційна річ. Якщо хтось хоче керувати краще – принесіть у клуб гроші. Поки що я таких не бачу. Три вікові групи Динамо перебувають за кордоном у комфортних умовах, наша молодіжка грає за Зорю, вісім гравців представляли нашу команду у збірній України U-17, яка розгромила Азербайджан – 5:2. Мені червоніти нема за що, я роблю все для розвитку футболу.

Ті, хто пише “Динамо без Суркісів” – не воює, а сидить удома в інтернеті. Нещодавно на війні загинув ультрас Динамо Максим Яловцов. Динамо одразу відреагувало та допомогло його родині. Я сказав, якщо вони будуть відчувати хоч найменшу необхідність у чомусь, щоб одразу дзвонили і я допомагатиму.

У мене були такі самі емоції, як у Козловського, коли мені рекомендували продати чи подарувати комусь клуб. Можливо, я відпочив би, але я люблю футбол і продовжую зі своїми партнерами фінансувати Динамо.

– Хто у вас партнери?

– Партнер у мене один – це мій брат. Сьогодні Динамо фінансує лише родина Суркісів”, – цитує Ігоря Суркіса FanDay.

Нагадаємо, сезон 2022/23 складається невдало для київської команди. Підопічні Мірчі Луческу програли три матчі УПЛ і посідають лише 8-му позицію, а в Лізі Європи ще не набрали жодного очка.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago