Categories: Перша ліга

Перша ліга. Скорук розійшовся миром з Металургом

У перенесеному матчі п’ятого туру Першої ліги зустрічалися “Скорук” та “Металург”. У випадку перемоги запоріжці могли повернутися на третє місце. У день гри своє 34-річчя святкував головний бомбардир томаківців Олександр Мішуренко.

VBET UA Перша ліга. 5-й тур

“Скорук” Томаківка – “Металург” Запоріжжя  1:1

Голи: Шмигельський (54) – Кіча (53)

На жаль, переглянути трансляцію у звичній якості глядачі не змогли. До 30-ї хвилини футбол можна було спосперігати завдяки зйомці на одну камеру, а потім картинка взагалі зникла. Відзначимо, що через відсутність світла тренери змушені були проводити передігрову настанову на трибунах. Проте, такі реалії сьогодення.

У першому таймі темп гри був невисокий. Командам не вистачало конструктиву у завершальній третині поля. Боротьба, боротьба і ще раз боротьба. Саме з цим словом асоціювалася перша половина зустрічі. Проте, гольовий момент до перерви все ж був. Олександр Мішуренко на швидкості увірвався до штрафної, але переграти Байду не зміг. Що відбувалося на полі у заключні 15-ть хвилин тайму ми не знаємо, але відпочивати команди пішли без голів.

Відразу після перерви небезпечно пробивав Білоцерківець, але м’яч пролетів повз ворота. На 53-й хвилині запоріжці відкрили рахунок. Шалфєєв подав, а Кіча головою пробив у кут – 0:1. Вже у наступній атаці господарі відігралися. Варцаба вибив м’яч уперед, а Шмигельський переграв Сокола і пробив повз голкіпера – 1:1. Ось такого футболу ми очікували вже з перших хвилин.

Після активного старту другого тайму команди знову заспокоїлися. Ніхто із суперників не хотів ризикувати. Можливо, все ж втома вдавалася взнаки, адже у п’ятницю “Металург” та “Скорук” зіграли дуже непрості поєдинки. Стандарт міг принести перемогу “Скоруку”, але Плахтир не влучив по воротах після навісу Разуваєва з штрафного. Господарі навіть забили, але у Перебори було зафіксовано положення поза грою.

У підсумку, рівна гра завершилася справедливою нічиєю.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago