Categories: УПЛ

УПЛ. Верес зазнав домашньої поразки від Зорі

В межах 9-го туру УПЛ Верес зазнав поразки від Зорі.

УПЛ, 9-й тур.

Верес Рівне – Зоря Луганськ 0 : 1.

0 – 1. Антюх – 73.

На момент початку гри Верес випереджав Зорю на 1 бал. Команда Юрія Вірта набрала 14 очок і йшла четвертою в турнірній таблиці УПЛ, а луганці посідали 5 місце, маючи на бал менше. Це була третя спроба Вереса нарешті перемогти на рідному стадіоні. Після повернення на реконструйований Авангард рівненська команда зіграла внічию з Рухом і програла Металісту.

Перший тайм подарував обмаль гострих моментів. У Зорі можна згадати хіба що неточний удар Чурка зі штрафного та дві невдалі спроби Русина – нуль ударів від луганців у площину воріт за 45 хвилин. А от Верес мав кращу нагоду. Богдан Бутко подарував момент супернику, однак Дахновський надто довго думав і втратив момент для удару після виходу віч-на-віч. Довгоочікуваний удар Кучерова у площину воріт абсолютно не склав проблем для Мацапури. Ось і все за перші 45 хвилин.

На старті другого тайму Зоря заробила право на небезпечний штрафний, який гості змарнували ударом у стінку. Біля воріт Мацапури Імереков врятував гостей, в останній момент випередивши Пасіча, який міг виходити віч-на-віч із кіпером.

Лише на 73-й хвилині рахунок змінився. Денис Антюх, який вийшов на заміну, ударом з-за меж штрафного вивів Зорю вперед. Щоправда, неабияк допоміг рикошет від Вовченка, який дезорієнтував Богдана Когута. Дебютний гол екс-динамівця за луганську команду і перший для нього в УПЛ за майже 2 роки.

Верес швидко зрівняв, але гол Геннадія Пасіча після удару п’ятою скасували через очевидний офсайд, хоч господарі і сперечалися. Якраз Пасіч і був у положенні поза грою.

Гол Дениса Антюха у підсумку став єдиним. 0:1 – Зоря набрала 16 очок і обійшла Верес, у якого залишилося 14 балів. Команди помінялися місцями в турнірній таблиці. Тепер луганці йдуть четвертими, а “червоно-чорні” на п’ятій позиції. Верес знову не виграв на Авангарді – нічия і вже друга поразка.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago