Categories: Друга ліга

Василь Луців: Амбіції Хуста – перемога у кожному матчі

Герой сьомого тура VBET UA Друга ліга Василь Луців поділився враженнями від перемога Хуста над Вастом – 5:1. Відзначимо, що Василь відзначився у цій грі покером

– Подібні визнання важливі для кожного гравця і я не є виключенням – зізнався футболіст пресслужбі ПФЛ – Ця нагорода засвідчує, що я на правильному шляху.

– З якими очікуваннями підходили до матчу з Вастом, який два тури пропускав? Наскільки складно було підготуватися до цього суперника?

– Васт – хороша команда, з якісними виконавцями у складі. Ми очікували, що гра буде дуже непростою. Готувалися до матчу з максимальною відповідальністю. Грали лише на перемогу і у підсумку досягнули свого.

– Пропущений м’яч на четвертій хвилині опустив вас з небес на землю? Можливо, це навіть допомогло вам?

– Думаю, що швидкий пропущений м’яч допоміг нам зібратися і ще більше мотивував. Розуміли, що для перемоги треба багато працювати. Знали потенціал суперника, але важливо, що нам все ж таки вдалося зіграти у свій найкращий футбол попри невдалий старт.

– На 15-й хвилині після передачі Мердєєва ви ударом головою відправили м’яча у сітку. Награєте такі комбінації?

– Дійсно, фланговим атакам приділяємо увагу на тренуваннях. Варто відзначити асист Мердєєва. Після такої передачі не мав права не забити.

– Ще до перерви ви встигли відзначитися ще двічі. Який із трьох забитих м’ячів у першому таймі вам найбільше сподобався з естетичної точки зору?

– Мені сподобався третій забитий м’яч, адже не у кожному матчі вдається забивати з дальньої відстані. Сподіваюся, що часто забиватиму такі голи.

– На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві? Розуміли, що розслаблятися не можна?

– Тренер наголосив на тому, що гра ще не завершилася і важливо не розслаблятися. Ми продовжили грати у свій футбол і це принесло результат. Вважаю, що у другій половині зустрічі зіграли навіть активніше.

– На 56-й хвилині ви після передачі свого брата метрів із 20-ти пробили повз голкіпера. Наскільки швидко вдалося усвідомити те досягнення, яке від підкорилося у грі з Вастом? Чи навіть зараз складно у це повірити?

– Якщо відверто, то я навіть зараз не можу це усвідомити. Щасливий, що зміг відзначитися покером і це додає мені сил на нові звершення.

– До початку сезону розраховували, що зможете відзначитися покером? За рахунок чого вдалося особисто вам досягти такого прогресу у грі? Можливо у вас є особлива дієта?

– Розраховував на те, щоб відзначатися в кожній грі, тому докладав максимум зусиль на кожному тренуванні. Таке досягнення – результат щоденної праці. Щодо харчування, то тут немає секретів. Дотримуюся здорового способу життя.

– У вашої команди відставання всього в один заліковий пункт від другого місця. Наскільки задоволені дебютом у Другій лізі?

– Для дебютанта Другої ліги це непоганий результат. Проте, завжди хочеться більшого. Зробимо все, щоб піднятися якомога вище у турнірній таблиці.

– У Хуста є амбіції поборотися за підвищення у класі у нинішньому сезоні?

– Мета нашої команди – перемагати у кожному матчі. Підвищення у класі стане хорошим показником нашої роботи

– У наступному турі зіграєте проти Звягеля. Які очікування від матчу з ще одним амбітним дебютантом?

– Очікуємо на складний матч, але як завжди гратимемо на перемогу. У нашому чемпіонаті немає прохідних суперників.

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago