Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Динамо впевнено обіграло Ворсклу

У рамках 9-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» приймало на клубній базі у Віті-Литовській полтавську «Ворсклу».

Чемпіонат U19. 9-й тур

«Динамо» Київ – «Ворскла» Полтава 2:0

Голи: Маткевич (52), Янчишин (87)

Динамівці, які минулого туру здолали принципових суперників із донецького «Шахтаря», вийшли на гру з твердим бажанням так само здобути перемогу, тож із перших хвилин спробували прибрати ініціативу до своїх рук.

Але й гості не мали наміру відсиджуватися в обороні, і перший небезпечний момент було створено біля воріт господарів – Нестеренко пробив зі штрафного, але м’яч прилетів у руки Ігнатенку.

Біля протилежних володінь Царенко також намагався відзначитися дальнім ударом, а Горбач не влучив практично по порожніх воротах із меж штрафного майданчика. Також чудову нагоду відкрити рахунок втратив Саленко – Роман самотужки увійшов до штрафного майданчика, але поцілити в рамку воріт не зміг, і м’яч пролетів над поперечиною. Ще одним неточним ударом «відзначився» Діалло перед самою перервою.

А от невдовзі після поновлення гри «біло-сині» все ж домоглися свого. Горбач пробив по воротах головою, воротар парирував, але першим на добивання встигнув Маткевич, який відправив м’яч у ворота – 1:0.

Після цього полтавці активніше почали діяти в атаці, йдучи вперед великими силами, але підопічні Ігоря Костюка дозволяли супернику максимум підійти до своїх володінь – тож у гостей можна згадати хіба що кілька дальніх ударів, які мети не досягли.

У динамівців же в черговий раз не пощастило відзначитися Горбачу – після потужного удару форварда в кут воротар перевів м’яч на кутовий. Але господарі все ж подвоїли свою перевагу незадовго до фінального свистка, коли Янчишин, який у другому таймі змінив Діалло, замкнув на дальній стійці простріл із правого флангу – 2:0.

У підсумку, впевнена перемога «Динамо», яка дозволяє «біло-синім» перебувати в лідируючій групі турнірної таблиці.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago