Роналду прокоментував вигнання з першої команди МЮ

Нападник Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду відреагував на рішення головного тренера команди Еріка Тен Хага виключити його зі складу перед матчем з Челсі.

«Протягом усієї своєї кар’єри я намагаюся жити і грати шанобливо відносно до своїх колег, суперників і тренерів. Так було завжди, і за ці роки я не змінився. Я та сама людина і той самий професіонал, який грає на елітному рівні останні 20 років. Повага завжди відігравала дуже важливу роль при прийнятті мною тих чи інших рішень.

Я почав грати в юному віці, і для мене завжди були дуже важливими приклади старших і досвідченіших гравців. Тому я завжди намагався сам подавати приклад молоді у всіх командах, кольори яких я захищав. На жаль, не завжди виходить стримати у собі емоції.

Зараз я просто відчуваю, що маю продовжувати старанно працювати у Керрінгтоні, підтримувати своїх товаришів по команді і бути готовим до всього в будь-якій грі. Піддаватися тиску – не варіант. Ніколи і нізащо. Це Манчестер Юнайтед, і разом ми маємо вистояти. Скоро ми знову будемо разом», – написав Роналду у своєму Instagram.

Нагадаємо, що в четвер, 20 жовтня, Кріш був виключений зі складу першої команди після того, як відмовився виходити на заміну в матчі з Тоттенхемом і залишив лаву для запасних за кілька хвилин до фінального свистка.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

50 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

54 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

55 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

59 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago