Categories: УПЛ

Setanta: Ми продовжуємо транслювати УПЛ, як завжди

Ексклюзивно для Fanday.net прес-служба компанії Setanta Sports відповіла на питання щодо продовження співпраці з українською Прем’єр-лігою.

Минулого тижня медіа-експерти та блогери виступили з низкою заяв щодо долі єдиного пулу та продовження співпраці Setanta Sports з українською Прем’єр-лігою.

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів, що офіційний мовник планує переглянути умови угоди із Прем’єр-лігою. Пізніше його колега Олександр Денисов припустив, що Setanta Sports може припинити співпрацю з УПЛ.

Ми звернулися до прес-служби Setanta Sports із проханням прокоментувати слова Олександра Денисова та Ігоря Циганика про те, що співпраця УПЛ та Setanta Sports під загрозою, як і подальша доля єдиного пулу.

«Ми не можемо коментувати цю тему [інформацію Денисова та Циганика щодо труднощів у подальшому обслуговуванні пулу]. Ми продовжуємо транслювати матчі української Прем’єр-Ліги, як завжди», – відповіли у прес-службі Setanta Sports на питання Fanday.net.

Раніше ми зверталися до джерел, близьких до УПЛ та трансляторів. Станом на кінець минулого тижня інсайдери запевняли, що можливий виступ менеджменту УПЛ та Setanta Sports із якоюсь спільною заявою.

Втім, пізніше нас запевнили, що з окремим прес-релізом виступати немає необхідності, оскільки співпраця продовжується у штатному режимі.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago