Categories: УПЛ

Сергій Логінов: Ми до фінального свистка віримо у нашу перемогу. Так воно і сталося

Гравець “Дніпра-1” Сергій Логінов в коментарі пресслужбі клубу поділився емоціями від матчу 7-го туру чемпіонату України проти “Руху” (3:2).

– Гра проти “Руху” вийшла дуже емоційною, і головний сплеск був на останній хвилині разом з твоїм голом. Які враження після матчу?

– Дякую, за привітання. Ми готувалися до такої гри, знали, що буде тяжко. Після нашого вдалого старту у чемпіонаті кожна команда налаштовується на нас дуже серйозно. Тому ще раз подякую за вітання з перемогою і голом.

– Ти у цьому сезоні мало часу проводиш на полі. Як загалом себе відчуваєш і що відчував, коли тебе кинули рятувати команду за кілька хвилин до завершення гри?

– Так складається у цьому сезоні, що скільки дають часу стільки я і граю. Але я кожного дня багато працюю, щоб отримати свій шанс. І, я вважаю, що сьогодні Бог мене нагородив за це таким результатом, адже я зумів принести команді дуже важливу перемогу. Звісно, що я дуже радий, тим більше, що сьогодні моїй донці виповнюється три роки, тому мені дуже хотілось вийти на поле саме сьогодні і так все склалося, що вийшов і зумів забити переможний гол. Цей гол я присвячую своїй родині і донці.

– Другий матч поспіль команда вириває перемогу на останніх хвилинах і секундах гри. Це просто співпадіння, чи про щось говорить?

– Я вважаю, що це чисто наш чоловічий характер, тому що ми до фінального свистка віримо у нашу перемогу. Так воно і сталося.

– Те, що у команди перервалася суха серія засмучує, чи все ж таки три очки важливіше?

– Звісно, що пропускати небажано, але так скалася ситуація. Так що головне, що ми перемогли і тепер рухаємося далі.

– Зараз перерва у євроокубках і є можливість сконцентруватися на іграх в чемпіонаті. Чи є взагалі для команди проблема участі у двох турнірах у напруженому графіку?

– Для нас це перший такий досвід, коли ми граємо у єврокубках, тому зараз ми до цього звикаємо. Я вважаю, що ми вже достатньо матчів зіграли у Європі, щоб спокійно грати у такому ритмі. Я не бачу ніяких моментів, що можуть нам заважати. У нас є обойма  хороших футболістів, є певна ротація, тому я тут не бачу проблем.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago