Categories: УПЛ

УПЛ. Рух вдев’ятьох поступився СК Дніпро-1

В межах 7-го туру УПЛ Рух розписав результативну нічию з Дніпро-1

УПЛ, 7-й тур

Рух Львів – СК Дніпро-1  2 : 3.

1 – 0. Довгий – 30.

1 – 1. Довбик – 45+1-пен.

2 – 1. Таллес – 52.

2 – 2. Гуцуляк – 59.

2 – 3. Логінов – 90+5.

Вил: Роман (Рух) – 58хв друга жовта картка

Вил: Слюсар (Рух) – 78хв друга жовта картка

На тижні СК Дніпро-1 у вольовому стилі виграв матч Ліги конференцій проти Вадуца, а тепер повертався до справ внутрішнього чемпіонату. Команда Кучера набрала максимальні 15 очок у попередніх турах, не пропускала і йшла на вершині таблиці УПЛ. Черговим суперником став Рух, який розташувався поблизу зони вильоту. Проблемою для дніпрян став раптовий бунт легіонерів – лише Валеф і Габріель Гомес Феррейра погодилися приїхати у Львів, не боячись загрози ракетних обстрілів.

Господарі дуже потужно почали матч і повинні були “розмочити” Валефа вже на 18-й хвилині. Кіпер СК Дніпро-1 відбив удар Климчука прямо на ногу Довгому, але добивання 32-річного хавбека виявилося надто кволим – воротар встиг виловити круглого на лінії воріт! Незабаром “суха” серія Валефа таки впала, зупинившись на 480 хвилинах. Довгого знову забули на вбивчій позиції, і цього разу ветеран був точний. Упродовж атаки виникли дві тонкі ситуації щодо офсайдів, але бригада Юрія Іванова промовчала.

СК Дніпро-1 не відразу оговтався від такого удару. Перший реальний момент у гостей виник аж на 40-й хвилині – Роман врятував Рух після спроби Громова. Піти на перерву переможцем львів’янам таки не судилося. У компенсований час Дідик “привіз” пенальті, збивши того-таки Громова. До “позначки” підійшов Довбик і оформив свій 6 гол в чемпіонаті. Лідер СК Дніпро-1 знову вийшов на чисте перше місце бомбардирських перегонів.

Початок другого тайму повторив свого попередника. Знову сміливі атаки Руха, які швидко дали результат. На 52-й хвилині захисники гостей вибили м’яч на ногу Таллесу, а той з льоту забив свій 5 гол в УПЛ. Ідилію “жовто-чорних” зіпсував 19-річний Роман, який отримав другу жовту за грубий фол проти Назаренка. Покарання виявилося подвійним, адже з цього штрафного Піхальонок ідеально подав на голову Гуцуляку – 2:2.

СК Дніпро-1 натиснув, і обороні суперника стало геть важко. На 78-й хвилині Слюсар повторив помилку Романа – заробив другу жовту, також жорстко зірвавши вибігання опонента. У такій ситуації Руху залишалося мріяти бодай про очко. Довбик хотів завадити цьому, але зі штрафного пробив над воротами.

Підопічні Кучера остаточно перейшли в режим штурму, який приніс плоди на останніх хвилинах. Центрбек Логінов вийшов виконувати функції форварда і виправдав рішення тренера. На 90+5-й він вискочив з-за спин гравців Руха та приніс своїй команді перемогу.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago