Categories: УПЛ

Володимир Шаран: Не вистачає нам майстерності, це видно

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран прокоментував гру його команди проти «Вереса» в рамках 7-го туру УПЛ, в якій команди розійшлись миром.

«Перш за все вітаю всіх зі святами – з Днем Захисників і Захисниць нашої України, з Покровом. Великі свята, вітаю. Що стосується гри, то у мене були передчуття, що ми її виграємо і здобудемо нарешті першу перемогу вдома. Але пропустили швидкий гол, а «Верес» у таких ситуаціях вміє далі захищатися, грати компактно. Ми створили безліч гольових моментів, ще у першому таймі могли не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Не вистачає нам майстерності, це видно. Пояснюємо, говоримо з хлопцями, але у плані виконавської майстерності проблеми залишаються.

Другий тайм вже був рівний – були моменти і у нас, і біля наших воріт. Це футбол. Вважаю, що за підсумком другого тайму – закономірний результат. А перший тайм не повинні були програвати.

– Не реалізація гольових моментів – це найбільша проблема Вашої команди у цьому матчі?

– Давно не бачив, щоб ми не забивали стільки моментів, як з гри, так і зі стандартів. Навіть у товариських матчах такої кількості моментів рідко буває. У Вишневського були дві-три нагоди ще до перерви. Треба було реалізувати й все було б нормально. А так в кінці «Верес» міг нам забити другий м’яч.

– Юрій Коломоєць вийшов на заміну. У якій формі він перебуває?

– Юрій – такий хлопець, що для фізичних кондицій йому не треба багато часу. Те, що у нього не було ігрової практики, майже рік не грав – ось це важко. Але він сьогодні вийшов на поле і підсилив гру. Хоча й Вишневський зіграв непогано, чіплявся за м’яч, зберігав його. Лише реалізація підводила. Надіємось, що надалі будемо реалізовувати більше моментів і таки здобудемо першу перемогу на домашній арені.

– Одна з замін була вимушеною – Трубочкін пішов з поля. Який його стан?

– Я не знаю, лікар займається зараз з ним. Думаю, нічого серйозного, він боєць. Хотіли спершу міняти іншого гравця, але Трубочкін попросив заміну.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

10 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

14 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

16 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

19 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

21 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

23 хв. ago