Categories: УПЛ

УПЛ. Минай та Верес сильнішого не виявили

В стартовому матчі 7-го туру УПЛ Минай зіграв внічию з Вересом.

УПЛ, 7-й тур.

Минай – Верес Рівне  1 : 1.

0 – 1. Дахновський – 5.

1 – 1. Вишневський – 64.

Минай і Верес на старті сезону демонстрували відносно непоганий футбол, однак останні результати команд були незадовільними. Закарпатці не знали перемог в останніх трьох турах (і навіть не забивали голів), а рівняни не виграли у крайніх двох – чим дуже розлютили Юрія Вірта. Відповідно, в особистій зустрічі ці колективи на нічию не погодились би.

“Народний клуб” краще розпочав поєдинок, відкривши рахунок вже на 5-й хвилині. Кучеров виконав закидання з глибини за спини захисникам, а ті проспали ривок Дахновського – Віталій вискочив віч-на-віч з Бандурою й легко переграв його. 0:1!

Такий старт не вибив Минай з колії. Закарпатці швидко прийшли до тями, захопивши ініціативу в зустрічі й почавши створювати хороші моменти. Зокрема, на 15-й хвилині Вишневський влетів у штрафний, хитнув кількох захисників і пробив мерів з 11-ти – постріл в останню мить заблокували. Ще через хвилину Твердохліб бахнув з дистанції над поперечкою, а на 26-й Трубочкін і Горін пролетіли повз подачу з кутового – м’яч полетів у район дальньої стійки, а один із захисників від гріха по далі вибив його.

Найкращу можливість зрівняти рахунок в першому таймі господарі змарнували на 33-й хвилині, коли Вишневський отримав передачу з глибини й несподівано опинився прямо перед Когутом. Олег не зміг переграти Когута, вистріливши у нього, а при добиванні Курко вибив м’яч з лінії порожніх воріт! Верес же за весь цей час нічого цікавого не створив.

Відпочивати команди відправились за мінімальної переваги рівнян. У другому ж таймі Верес знову видав хороший старт – підопічні Юрія Вірта провели кілька непоганих контратак і ледь не забили на 55-й хвилині. Героєм міг стати Станіслав Шарай, який зіграв на добиванні після удару Гайдучика. На жаль для Юрія Вірта, хавбек запустив сферу в небо.

Як і в першому таймі, Минай досить швидко повернув ініціативу, а на 64-й хвилині підопічні Володимира Шарана ще й покарали Верес за марнотратство. Причому покарали красиво: Хахльов протягнув атаку до лінії півкола й видав пас на правий край штрафного, Твердохліб виконав простріл, а Воробчак п’яткою підправив м’яч на 11 метрів під удар Вишневському – Олег прийняв пас і другим дотиком пробив у лівий нижній кут. 1:1!

Прикро, але в наступні 20 хвилин матч можна було не дивитись. Обидва тренери почали проводити купу замін, а команди почали проводити купу єдиноборств і фолити. Дрібних пауз виникало багато, а от хороших атак не було взагалі. Аж на 85-й хвилині телеглядачів потішили небезпечним моментом – це Рогозинський пробив головою після подачі з правого флангу. М’яч пролетів у сантиметрах від дальньої стійки!

Верес на 88-й огризнувся пострілом Владислава Шарая над воротами, однак загалом в ендшпілі зустрічі домінував Минай. На жаль, це домінування у гострі епізоди не вилилось, а на останніх секундах гості ще й налякали “лисиць” класною атакою – Пасіч завершив її пострілом метрів з 18-ти. Бандура парирував.

Зрештою, фінальний свисток зафіксував результативну нічию. Безвиграшна серія рівнян і закарпатців продовжилась. Верес набрав 11 очок і піднявся на четверту позицію в турнірній таблиці, а Минай з 6 заліковими балами тримається одинадцятим.

 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

47 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

50 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

52 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

55 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

57 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

59 хв. ago