Categories: Єврокубки

Ігор Йовічевіч: Ми провели чудову гру проти найкращої команди світу

Наставник “гірників” Ігор Йовічевіч емоційно прокоментував поєдинок ЛЧ проти Реала, який ледь не завершився перемогою Шахтаря (1:1).

Українська команда пропустила за лічені секунди до фінального свистка. “Це Реал Мадрид, і це футбол. Ми провели чудову гру проти найкращої команди світу. Анчелотті сказав, що наша команда змогла виправити те, що у нас не виходило на Бернабеу. Шахтар був дуже близьким до перемоги над Реалом, але це спорт, і ми повинні це прийняти. Звичайно, є сум через втрачену перемогу, це нормально. Якби три місяці тому нам сказали, що ми можемо зіграти внічию з Реалом, ми б не повірили, але так воно і було. Ми були майже ідеальними, з м’ячем і без м’яча. Мої хлопці показали, з чого вони зроблені. У них були дуже важкі часи, дуже складні дні. Зіграти внічию з Реалом і сумувати через це – вважаю, що цим можна пишатися. Ось що я відчуваю. Я зараз нещасливий, але дуже гордий. Ми грали за український народ. Три місяці тому за нас ніхто не дав ні копійки, а тепер подивіться, який матч ми зіграли.

“Перший тайм уже був гарним, з хорошим тиском. Я сказав хлопцям, що ми повинні вірити. Стадіон був заповнений, і це нам допомогло. Траоре міг завершити гру, але ми протистояли найкращій команді світу.

Ми відчували, що нас є 12 гравців. Вірили і не могли здатися. Український народ – бійці, як і ця команда. Те, що ми пережили на стадіоні, було захоплюючим. Ніхто не позбавляє цього відчуття єдності. Так, є відчуття втрати двох очок, тому що пропустили пізно, але і ми також забили на першій хвилині другого тайму.

Ця гра була неймовірною, для всіх нас. Грати так проти найкращих команд… Вірю, що у нас гарне майбутнє. Я насолоджувався кожною секундою матчу, за винятком кінця. Є варіанти виходу з групи, але спочатку Шахтар очікує наше Класіко проти Динамо Київ.

Анчелотті сказав мені, що Шахтар заслужив на перемогу. Він – один із найкращих, приклад для мене. Карло сказав, що йому дуже подобається моя команда, і що у Шахтаря є багато варіантів для виходу в плей-офф”, – цитує Йовічевіча Marca.

Після 4-х турів Ліги чемпіонів Шахтар набрав 5 очок і посідає 3 місце. У Реала, який вже вийшов у плей-офф ЛЧ, 10 балів. РБ Лейпциг має 6, а в Селтіка лише 1 очко.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago