Categories: Єврокубки

Анатолій Трубін: До матчу-відповіді з Реалом ми підготувалися краще

Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін поділився очікуваннями від повторного матчу з Реалом у груповому раунді Ліги чемпіонів.

“Останні новини про обстріли є дуже сумними для всіх нас, для всіх українців. Однак нам треба бути сильними й показати всьому світові, що українці – сильний народ. Потрібно завтра вийти та максимально сконцентруватися на матчі. Останні події не повинні бути відмовкою, адже це Ліга чемпіонів і тут потрібно викладатися не на 100 відсотків, а на 1 000. Я сам родом з Донецька і був на багатьох матчах Шахтаря в Донецьку. Вважаю, якби ми грали в Донецьку, то мали б значно більше шансів, адже підтримка вболівальників та атмосфера на Донбас Арені – це інший рівень. Я дуже за цим сумую. Згоден з Містером, що ми переможемо й чимшвидше гратимемо на Донбас Арені матчі Ліги чемпіонів. І для всіх це буде свято.

Звісно, зараз важко сфокусуватися після таких новин з України, але, вважаю, ми зліплені з такого тіста, що нам не можна сидіти склавши руки й думати про погане. Ми маємо бути однією командою, яка буде дуже мотивованою та сконцентрованою на максимум. Як уже говорив Містер, 90 хвилин Ліги чемпіонів допомагають уболівальникам в Україні забути про всі проблеми. Як і наші воїни, ми намагатимемось робити все, щоб подарувати нашим людям радість та усмішку. Хоч на 90 хвилин люди можуть забути про все, що зараз відбувається, й зосередитись лише на футболі. Футбол – гра, яку всі люблять, він дарує позитивні емоції.

Завтра буде геть інша гра з Реалом, адже до матчу-відповіді ми краще підготувалися. Ми знаємо, що можемо грати краще навіть проти таких команд як Реал. Як зазначив Містер, нам потрібно більше хоробрості, слід грати у свою гру й бути Шахтарем. Якщо будуть моменти, коли мені доведеться виручити команду, – це те, що я повинен робити. Кожен має свою роль на футбольному полі й кожен повинен її виконувати на найвищому рівні. Потрібно зіграти ідеально, якщо хочеш перемогти Реал”, – цитує Трубіна офіційний сайт Шахтаря.

Шахтар зіграє з Реалом у вівторок, 11 жовтня. Тиждень тому “гірники” мінімально поступилися Мадриду на Бернабеу. Анатолій Трубін тоді став героєм зустрічі, здійснивши 11 сейвів. 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago