Монца – Спеція: анонс матчу 9-го туру Серії А

Серія А, 9-й тур
9 жовтня 2022 року. 16:00. Монца. “U-Power”
Трансляція: Megogo, Volia TV
Травмовані: Петанья, Маррон – Реца, Сала, Христов

“Монца”

Перед грою з “Сампдорією” головний тренер “Монци” Раффаеле Палладіно говорив, що матч із генуезцями для його команди – фінал. Що ж, цей фінал гравці “Монци” виграли з рахунком 3:0, і звільнили головного тренера “Самп” Марко Джампаоло. Ця перемога стала для команди вже другою після призначення Палладіно на посаду головного тренера, в чому ж був його секрет? Відповідає сам Раффаеле: “Склад “Монци” був добре підібраний і до мене. Я попрацював із хлопцями над деякими психологічними аспектами, а також над грою без м’яча”. Також тренер “Монци” переглянув стартовий склад своєї команди та позиції гравців. Якщо раніше Патрік Ч’юррія грав або в середині поля, або в атаці, то тепер він перетворився на правого латераля. Під керівництвом Джованні Строппи Ч’юррія виходив на поле виключно на заміну, але далеко не завжди. У Палладіно він став основним гравцем.

Непогано, правда? Здобутого прогресу Палладіно мало, молодий тренер прагне покращити у своїх гравцях гру один на один та успішність єдиноборств.

“Спеція”

У виїзному матчі з “Лаціо” (0:4) “Спеція” не виглядала цілісною командою, про що Лука Готті насамперед зазначив на прес-конференції. Автобус розвалився, не встигнувши припаркуватися. Гостьова команда мала виправдання – велика кількість гравців була недоступна через травми. Втім, тренер лігурійців вважає, що хоча б один гол його команда на цій зустрічі заслужила.

Даніеле Верде провів всю гру в запасі, хоча вболівальники “Спеції” чекали на його появу після травми. Як сказав Готті, Верде почав тренуватись, йому набагато краще, але Дані ще не був готовий вийти на поле. “Я вирішив не ставити його у незручне становище”, – зазначив тренер.

І додав: “У минулому турі наш склад був сильно урізаний, тепер гравці поступово повертаються з лазарету. Недоступні лише Христов, Сала та Реца”.

Максимович Назар

Recent Posts

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

9 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

11 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

17 хв. ago