Categories: Перша ліга

Перша ліга. Гірник-Спорт зазнав поразки від ЛНЗ

У заключному суботньому матчі сьомого туру Першої ліги зустрічалися “Гірник-Спорт” та “ЛНЗ”. Для передостанньої команди групи Б ця гра була справжнім випробовуванням, адже довелося протистояти другій команді групи (після перемоги “Оболоні”).

Перша ліга. Група Б. 7-й тур

“Гірник-Спорт” Горішні Плавні – “ЛНЗ” Черкаси  0:1

0 – 1. Хамелюк – 85.

Попередження: Сторчоус (37)

Вилучення: Сторчоус (65), Сейтхалілов (79)

“Гірник-Спорт”: Коваленко – Шинкаренко, Цвіренко, Хондак, Малакі, Сьомка, Сейтхалілов, Бодня, Підручний (Сологуб, 84), Шинкаренко (Сеницький, 72), Горбаченко

Запасні: Клімов, Дворник, Сологуб .Черниш, Сеницький, Громенко, Ніколишин, Сметанін, Шептіцький, Подрезан

Головний тренер: Ігор Жабченко

“ЛНЗ”: Самойленко (Шеліхов, 86) – Тарасенко, Лопирьонок, Солдат, Синьогуб, Полюлях, Сторчоус, Нехтій (Галенко, 90+1), Ляшенко (Войцеховський, 74), Євдокимов (Хамелюк, 46), Тищенко

Запасні: Шеліхов, Тяпкін, Копил, Швець, Хамелюк, Чорний, Войцеховський, Галенко

У першому таймі команди не забивали, але гру не можна було назвати нудною. Більше контролювали м’яч гості, але і господарі не відсижувалися у захисті. Підопічні Жабченка при першій ліпшій нагоді намагалися швидко виходити із оборони у напад, створюючи тиск на захист “ЛНЗ”.

Перший небезпечний момент у матчі був створений на 22-й хвилині, коли після розіграшу кутового Хондак з декількох метрів пробив вище воріт. Наприкінці тайму команди обмінялися гострими випадами. Спочатку удар Сторчоуса парирував Коваленко, а в наступній атаці Горбаченко чомусь вирішив віддавати передачу у моменті, коли варто було пробивати.

На початку другого тайму після подачі з кутового небезпечно пробивав Горбаченко, але його удар парирував Самойленко. Стандарти створювали дуже багато проблем для гостей у сьогоднішньому матчі. Варто віддати належне грі “Гірника-Спорт” у захисті. Підопічні Жабченко добре розібрали гру суперника і знайшли протидію.

На 61-й хвилині відповіли своїм моментом гості. Хамелюк метрів з 13-ти пробивав у кут, але надійно зіграв Коваленко. На 65-й хвилині гості залишилися у меншості. За неспортивну гру друге попередження отримав Сторчоус. Андрій завадив Коваленко швидко ввести м’яч у гру. Через декілька хвилини колектив із Горішніх Плавніх міг реалізувати чисельну більшість, але Горбаченко з декількох метрів не влучив у площину.

На 79-й хвилині Сейтхалілов зіткнувся з Самойленком і арбітр вилучив гравця “Гірника-Спорт”. Досить неоднозначний момент, у якому незрозуміло хто саме порушував правила. Таким чином, догравали матч команди у рівних складах. Через декілька хвилин підопічні Ковпака відкрили рахунок. Після прострілу Войцеховського відзначився Хамелюк. Владислав пробив у верхній кут – 0:1. Заміни “ЛНЗ” спрацювали.

У підсумку, матч завершився перемогою “ЛНЗ”. Черкащанни наздоганяють “Оболонь”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago