Хетафе – Реал Мадрид: анонс матчу 8-го туру Ла Ліги

Прімера. 8-й тур
8 жовтня, 22-00. Хетафе. “Колозеум Альфонсо Перес”
Арбітр: Антоніо Матеу Лаос
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Хетафе

У синіх поки що виходить дуже нестабільний чемпіонат. Почала команда Кіке Санчеса Флореса жахливо – з трьох поразок та нічиєї. Далі були дві непогані перемоги, у тому числі над потужним “Реалом Сосьєдад” (2:1); і ось минулого тижня “Хета” знову програв – цього разу, вдома “Вальядоліду” (2:3).

У двох останніх чемпіонатах сині фінішували в нижчій частині таблиці, і зараз, ймовірно, думають про те саме, але бути аутсайдером – значить, багато захищатися, а “Хетафе” пропустив аж 15 разів у 7 турах. Це погано.

Матч з “Реалом” – випробування, перш за все, для оновленої оборони синіх. Альварес, Іглесіас, Куенка, Мітрович будуть свіжими на відміну від форвардів Мадрида – це має їм допомогти. Також “Хетафе” важливо перебігати суперника в півзахисті, не дати Модричу дихати, і тут можуть стати на заваді мікротравми Арамбаррі та Максімовича – не факт, що обидва зможуть грати. Ну, а атака – це вже як піде. Навіть якщо господарі жодного разу не потурбують Луніна, але втримають 0:0, вони будуть щасливими.

Реал

У “Реала” старт сезону вийшов ідеальним – 9 перемог із 9. Після цього команда Карло Анчелотті оступилася на “Бернабеу” проти “Осасуни” (1:1), але впевнено за грою перемогла “Шахтар” (2:1).

Тоні Кроос взагалі сказав, мовляв, зобов’язані були громити “Гірників” 7:1, але в тому й проблема Мадрида, що Карім Бензема цього сезону перестав забивати регулярно. Чергова травма вибила його із заявки й на “Хетафе” теж. Ще півроку тому це стало б ударом для “Вершкових”, але зараз команда грає без француза краще, ніж із ним.

Вінісіус, Родріго, Вальверде – молода поросль Мадрида радує. “Осасуну” вони не перемогли значною мірою тому, що надто вперлися в штрафний. “Реалу” треба простір, а не м’яч, тож на полі “Хетафе” він навряд чи наполягатиме на володінні. Здається, Модріч і Кроос вийдуть, щоб постачати швидку молодь лонгболами, а ось у захисті буде ротація – за тиждень у “Реала” Ель Класіко, на яке треба зберегти сили.

“Хетафе” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону “Реал” переміг “Хетафе” на “Бернабеу” (2:0), але програв на “Колозеум Альфонсо Перес” (0:1).

Також “Вершкові” не змогли перемогти на полі синіх навесні 2021-го та навесні 2019-го – обидва рази по 0:0, і лише взимку 2020-го впевнено взяли своє (3:0). Тобто, намітилася деяка тенденція.

Турнірне становище команд

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

52 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

55 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

57 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago