Categories: УПЛ

Юрій Вірт: Ми дуже легко дали забити собі двічі. Дуже легко

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт емоційно прокоментував поразку своєї команди у домашньому матчі проти Металіста.

– У нас сьогодні взагалі нічого не було на полі. Взагалі нічого! З таким ставленням до справи, як сьогодні – в нас будуть великі проблеми. Я мав серйозну розмову з командою у перерві. Ми вже серйозно поговорили після гри. І завтра – теж будемо серйозно розмовляти. Бо десь футболісти трохи відчули смак перемог і знизили до себе вимоги. Усі без виключення.

Починаючи від Богдана Когута, і завершуючи Михайлом Шестаковим – до всіх є маса зауважень. Намагатимемося опустити всіх на землю, щоб виходили і грали так, як в попередніх п’яти іграх.

Мені не сподобався настрій на гру. По перших хвилинах я помітив, що це не та команда, яка грала у попередніх матчах. Зовсім не та. Напевно, це я до них не достукався.

При всій великій повазі до Металіста – ми могли розраховувати на більше. Наші футболісти забули, за рахунок чого вони вигравали. Завтра ми їм почнемо нагадувати. Бо сьогодні на поле виходили “академіки”, які думали, що все знають і вміють. А виявилося, що це не так.

Ми дуже легко дали забити собі двічі. Дуже легко. Перший гол – взагалі шедевр. Ціла група наших футболістів не знала, що робити з м’ячем. І це досвідчені гравці.

Можливо, психологічно тисне фактор свого стадіону. Дуже хочеться знову тут перемогти. Тому працюємо далі, виправлятимемо помилки.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

26 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

30 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

32 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

35 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

37 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

39 хв. ago