Categories: Перша ліга

Перша ліга. Кремінь впевнено переміг Чернігів

Чернігів” приймав “Кремінь” у матчі сьомого туру Першої ліги.

Це була дебютна очна зустріч для команд на рівні Першої ліги. До цього матчу “Кремінь” не забивав вже протягом 186 хвилин.

Вже на початку зустрічі гості відкрили рахунок. Фальковський увірвався до штрафної і покотив на порожні ворота, де Савіцький буквально заніс м’яча у сітку – 0:1. Підопічні Локтіонова скористалися провалом суперника у захисті і реалізували свій перший момент у матчі. Після пропущеного м’яча господарі заграли активніше, але з конструктивом у підопічних Чорного були суттєві проблеми. Гравці “Чернігова” грали досить сумбурно. Цей футбол не приносив команді результату.

Наприкінці першого тайму гості могли збільшувати свою перевагу, але Фальковський не реалізував пенальті. Гравець “Креміня” влучив у поперечину. У компенсований до першого тайму час підопічні Локтіонова все ж досягнули свого і допомогли їм у цьому суперники. Дмитро Мироненко підправив м’яч у власні ворота після навісу Савіцького зі штрафного – 0:2.

Після перерви”сіверяни” почали застововувати високий пресинг, але це не допомагало господарям поля створювати гостроту попереду. Підопічні Локтіонова не давали вільних зон суперникам. Варто віддати належне гостям, які дуже здорово грали у захисті.

На 70-й хвилині рахунок мав ставати розгромний, але Галоян влучив у стійку. У підсумку, матч завершився впевненою перемогою “Креміня” – 2:0. Перемога дозволила кременчуцькому колективу наздогнати “Металург”, який наразі йде третім.

Перша ліга. Група Б

“Чернігів” – “Кремінь” 0:2

Голи: Савіцький (14), Мироненко (45+1, аг)

Нереалізований пенальті: Фальковський (36)

“Чернігів”: Ширай – Сердюк, Лакеєнко, Романченко, Бибік (Кривобороденко, 46), Мироненко, Сердюк (Зубашівський, 75), Кулик, Ментей, Вовк (Шумило, 88)

Головний тренер: Валерій Чорний

“Кремінь”: Музичка – Агапов, Сидоренко, Аркуша, Азізов, Матвєєв (Пилипенко, 85), Панчишин, Савіцький (Молько, 75), Фальковський, Галоян (Лисняк, 80), Вівдич (Куць, 85)

Головний тренер: Роман Локтіонов

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

17 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

26 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

28 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

35 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

45 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

48 хв. ago