Categories: Інше

Юнаки Динамо провели контрольний матч зі Стандартом

У середу, 5-го жовтня, команди динамівської академії вікових категорій U16 (футболісти 2007-го року народження) та U15 (футболісти 2008-го року народження) провели черговий контрольний поєдинок.

Цього разу динамівці вирушили до Бельгії у гості до «Стандарта» з міста Льєж. У грі тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський задіяли змішаний склад футболістів, причому у першому таймі грали молодші, а у другому – старші. У складі ж суперника майже усі футболісти були переважно 2007-го року народження.

Поєдинок проходив на штучному газоні на базі «Стандарта», яка є великою, гарною та з великою кількістю полів, та тривав два тайми по 40 хвилин. Динамівці забили першими – на 31-й хвилині Дорошенко пройшов по флангу, зробив навісну передачу до штрафного майданчика, і Кирило Рибак головою замкнув дальню стійку. Але у другому таймі наші хлопці пропустили три м’ячі.

У першому таймі у динамівців виходила комбінаційна гра, але проти старших суперників їм було діяти непросто. Вони трохи поступалися у фізичному плані, але намагалися це компенсувати за рахунок гри в пас та самовіддачі. Словом, у першому таймі дії наших футболістів тренерам сподобалися. У суперника були перспективні моменти, але надійно діяв наш воротар Роєнко, виручивши свою команду. Могли забивати і кияни, зокрема, коли Калінкін вийшов один на один із воротарем, але не реалізував цю нагоду. Також були у наших хлопців й інші моменти.

У другому таймі тренери вирішили підсилити гру хлопцями 2007-го року народження, зокрема тими, хто має мало ігрової практики, а вийшло так, що вони навпаки, послабили гру. У команди майже нічого не виходило – ні відбирати м’яч, ні контролювати його, не було швидкості та спортивної злості.

До фінального свистка рахунок більше не змінювався – поразка «Динамо» з рахунком 1:3.

Товариський матч

«Стандарт» (Льєж, Бельгія) U16 – «Динамо» U16 – 3:1 (0:1)

Гол за «Динамо» забив К. Рибак (31).

«Динамо»: Роєнко, Коновалов, Панімаш, Чубатюк, Дорошенко, Перкатюк, Романюк, К.Рибак, Андрейко, Федоренко, Калінкін.

На заміну виходили: Олійник, О.Рибак, Дехтяр, Черчукан, Белев’ят, Кушенко, Богомолов, Левринець-Чиргадзе, Сергієнко, Малюта, Марченко.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

25 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

28 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

30 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

34 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

36 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

38 хв. ago